Akerkhof 17-a, 9712BB GRONINGEN

Vraagprijs

€ 399.000 kosten koper

Woonopp.

132 m2

Omschrijving

Charmante & sfeervolle bovenwoning van origine gebouwd in de late middeleeuwen (15de eeuw) maar vanaf 2006 gemoderniseerd & gerenoveerd met behoud van de stijlelementen uit de bouwperiode. Het bovenhuis is gelegen in de binnenstad nabij de Vismarkt, boven de winkels met uitzicht op de Korenbeurs(AH) en de Akerk.

Deze karakteristieke bovenwoning kenmerkt zich door de speelse indeling, de combinatie van zeer oude bouwdelen (kapconstructie, balken) met moderne bouwdelen, isolatie en afwerking.

Indeling: gemeenschappelijke brede gang met dubbele deuren met cijferslot, gemeenschappelijk entree (met 17b en 17c) op de begane grond, hal met trapopgang. Eigen entree op de eerste verdieping: gang, halfopen keuken in L-vormige opstelling met vaatwasser, koelkast en robuust rvs-fornuis. Aansluitend aan de keuken de L-vormige woonkamer van circa 48 m² met plaats voor een forse eettafel. De woonkamer is voorzien van een fraaie houten parketvloer, schouw, schitterend ornamenten cassetteplafond en hoge ramen.

Halletje met toilet en de trap naar de tweede verdieping met overloop, drie kamers, resp. circa 8 m²(via trapje naar entresol), 18 en 26 m² met diverse ingebouwde kastenruimte, neutrale badkamer met 2de toilet, ligbad, douche en wastafel.


Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 15de eeuw, renovatie en modernisering vanaf 2006;
- Rijksmonument;
- woonoppervlak circa 132 m²;
- inhoud circa 400 m³;
- verwarmd middels cv-HR-combi-ketel 2006
- actieve VvE, maandelijkse bijdrage 127,50;
- netjes bewoond & goed onderhouden!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie