Aldringaweg 10, 9892PG FEERWERD

Woonopp.

194 m2

Perceelopp.

432 m2

Omschrijving

Robuust vrijstaand woonhuis aan de rand van het dorp gelegen op een wierde met aan de noordzijde fraai uitzicht over het Reitdiepdal.

Het huis is circa 40 jaar geleden volledig nieuw gebouwd met de uitstraling en naar het voorbeeld van de Noord Groningse bouwstijl. Het huis is volledig geïsoleerd en zeer goed onderhouden en uiterst netjes behandeld en bewoond. De huidige eigenaar is de eerste bewoner en bouwer van het geheel. U vindt hier circa 194m² woonoppervlak op een perceel van 432m². De rondom gelegen tuin is functioneel en handzaam met een zonneterras, grote moestuin; als totaal niet buitengewoon groot voor een landelijke omgeving maar normaal in de oude Groningse wierdedorpen waar grote percelen beperkt aanwezig zijn.

Feerwerd is een klein pittoresk dorp van meer dan een eeuw oud, gelegen op een wierde (verhoging in het landschap) met het dorpshuis 'd Olle Schoul en de Jacobskerk waar sociale en culturele activiteiten plaats vinden. Het huis is gelegen aan een doodlopend oud kerkpad.

De begane grond is geschikt voor rolstoelgebruik met verbrede binnendeuren en zeer lage drempels.

Indeling:
entree aan de zijgevel van meer dan 18m lang, hal, woonkamer met openslaande deuren naar het terras, vanuit de woonkamer een deur naar de naastgelegen werk-/slaapkamer, zeer ruim toilet +urinoir en wastafel. Aansluitend badkamer met ligbad, open inloopdouche, wastafel en rvs-wasgelegenheid. Via de badkamer kunt u naar de inpandige 6 persoons sauna. Keuken met deur naar de betegelde kelder. Doorloop in de keuken 'naar achteren' waar u een grote multifunctionele ruimte vindt te gebruiken al werkplaats/ atelier/ hobbyruimte/ tweede woonkamer/ extra slaapkamer.

Via de hal bij de voordeur kunt u via de trap naar de verdieping. Rechts op de overloop een grote sfeervolle slaapkamer, links van de overloop een grote slaapkamer en aansluitend nóg een grote kamer (werkkamer/ kleedruimte/ hobbyruimte).

Bijzonderheden:
- perceel circa 432m² met de voorzijde knus in de dorpskern gelegen en de achterzijde aan de rand van de wierde met uitzicht over de landerijen en het landschap van het Reitdiepdal;
- woonoppervlak circa 194m² + 7m² kelderruimte;
- voorzien van vloerverwarming met uitzondering van kelder, sauna en verdieping;
- glasvezel internet;
- krachtstroomgroepen aanwezig voor keuken, sauna, twee in het atelier waarvan één gedeeld met die in de carport/overkapping. Mogelijk gebruik in het atelier voor een keramiekoven, warmtepomp en/of een laadpunt voor een E-auto in de carport;
- inclusief uitgebreide huis-handleiding van de bouwer/eigenaar;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie