Amerika H 19, 9342TN EEN

Vraagprijs

€ 250.000 kosten koper

Woonopp.

60 m2

Perceelopp.

205 m2

Omschrijving

In de prachtige groene omgeving van het dorp Een en daarmee op prima afstand van gezellige en goed geoutilleerde dorpen als Roden en Norg ligt landgoed Duurentijdt, vernoemd naar een vroegere bewoner van het landgoed. We vinden er zestien vrijstaande natuurhuisjes op eigen grond. Alle om de eigen percelen heen gelegen grond, hetzelfde geldt voor de Drentse ven waar de huizen omheen staan, zijn gezamenlijk eigendom.

We parkeren de auto aan de kant van de straat en wandelen via een kort bospad het landgoed op. Zo ongeveer halverwege dit pad komen we bij nummer 19. Een heerlijk vakantiehuis omringd door bos en met zicht op het water van de centraal op het landgoed gelegen ven.

In 2018 werd dit huis verbouwd, de grootste ingreep bestond uit het plaatsen van een kap in plaats van een plat dak zodat de woonkamer/keuken extra hoogte kregen en er een extra slaapkamer bij kwam. Er zijn naast de woonkamer drie kamers en een badkamer. Het sanitair is hier netjes voor elkaar en de keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De cv-ketel dateert van 2018. Tenslotte, ook zeker noemenswaardig; de woonkamer is voorzien van een houtkachel en dat maakt het verblijf in de koudere perioden van het jaar nog specialer en gezelliger! Overigens is het dak en zijn de gevels geïsoleerd, de vloer niet. Wel is er dubbel glas toegepast.

Om het huis is het genieten van het buitenleven. De terrassen geven de gelegenheid om heerlijk samen buiten te eten of juist even rustig een boek te lezen aan de kant van het water. Aan het huisje is bovendien een houten berging gerealiseerd voor het stallen van fietsen, tuingereedschap en/of de barbecue.

Als eigenaar van dit recreatiehuis ben je samen met alle andere eigenaars verantwoordelijk voor het onderhoud van het landgoed. De kosten voor onderhoud van wat vooral bos is vallen alleszins mee, in de afgelopen tien jaren is het nooit meer dan €350,-- per eigenaar op jaarbasis geweest. Gezamenlijk wordt er gekeken naar wat nodig is, geen vaste bijdrage dus. De huidige eigenaars hebben het zelf gebruikt maar vooral ook goed weten te verhuren. Mocht u op zoek zijn naar rendement op uw investering dan is het ook dat opzicht dus een mooie kans!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie