Beethovenweg 16, 9761JJ EELDE

Woonopp.

180 m2

Perceelopp.

774 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen goed onderhouden vrijstaande semi - bungalow met aangebouwde dubbele garage - berging. Op de begane grond zijn twee slaapkamers waarvan een slaapkamer direct toegang geeft tot een badkamer. Op de verdiepingen zijn 3 slaapkamers en een riante badkamer waardoor dit huis zich ook uitstekend leent voor een gezin.

Het huis is op een zeer prominente plek gelegen tegenover een fraai groen park met vijver. De besloten aangelegde tuin op het zuiden geeft veel rust en privacy. In de directe nabijheid zijn vele voorzieningen als scholen, winkels en openbaar busvervoer naar Groningen, Assen en Haren. De woonwijk ligt tegen “de Onlanden”. Een heerlijk wandel- fietsgebied met speciale flora en fauna. Verder zijn er meerdere lommerrijke landgoederen voor uitgebreide wandelingen. Voor de watersportliefhebber is er het Paterswoldsemeer.

Indeling begane grond:
Royale entree – hal met vide, toilet en garderobe. L-vormige woonkamer van 41 m² met haard en deur naar het met glas overdekte terras op de achterzijde. Hier is het in ieder jaargetijde heerlijk vertoeven als de zon schijnt. De leefkeuken van 19 m2 is op de achterzijde gelegen met een moderne witte greeploze keuken die bovendien van alle inbouwapparatuur is voorzien. Bijkeuken – achteringang met witgoed aansluitingen en praktische bergruimte.

Op de begane grond is een master bedroom van 17 m2 met eigen moderne badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en sauna! De twee slaapkamer van 10 m2 kan ook prima als werk – studiekamer worden gebruikt.

De dubbele garage – berging (29 m2)de mogelijkheid voor twee auto’s, fietsen en tuingereedschap, middels een losse trap is een bergzolder te bereiken.

Verdieping:
Overloop – vide met inloopkast, slaapkamer van 22 m2 met toegang tot een ruime bergruimte achter de “knieschotten”. Moderne badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche. Technische ruimte met heteluchtketel uit 2007. Aan het eind van de hal zijn nog twee slaapkamers van 12 en 10 m2.

Bijzonderheden:
-levensloopbestendig huis;
-prachtige locatie met vrij vooruitzicht over de vijver;
-sanitair en keuken in 2011 vernieuwd;
-20 zonnepanelen op de achterzijde.

Kortom een heerlijk leefhuis die voor een brede doelgroep geschikt is!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie