Boerhaavestraat 32, 9501HE STADSKANAAL

Vraagprijs

€ 175.000 kosten koper

Woonopp.

92 m2

Perceelopp.

355 m2

Omschrijving

Zeer interessant vrijstaand woonhuis op korte afstand van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. Gebouwd in de jaren '30 in de zo kenmerkende bouwstijl voor die tijd. Feitelijk was het toen net na hevige crisisjaren waardoor iedere investering daadwerkelijk meerwaarde moest opleveren. Het resultaat; kwaliteit! En dat is de reden dat deze bouwstijl nu na bijna honderd jaar nog onverminderd populair is. Er is in dit geval gebruikt gemaakt van een prachtige, sierlijke gevelsteen met een warme kleur en wat te denken van die fraai doorlopende noordwestelijke gevel zodat er ruimte en licht ontstond voor het trappenhuis.

Dit woonhuis bestaat uit twee woonlagen. Beneden zien we een hal/entree met trapopgang met daaronder de toegang tot de kelder, een L-vormige woonkamer en aan de achterzijde de keuken met dubbele tuindeuren, badkamer en hal met achterdeur. Boven vervolgens twee slaapkamers en tussenliggende overloop.

Wij mogen die huis te koop aanbieden waarbij we op zoek zijn naar diegene die een woning met een prachtige buitenzijde van binnen wil moderniseren. Er is namelijk al jaren binnen weinig veranderd dus een upgrade is nodig. Maar dan heeft u ook iets; een ontzettend leuk huis op een mooie plek met een tuin op zuidwesten en bovendien ook nog voorzien van een vrijstaande garage. Komt u kijken?

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie