Boringshof 6, 9471BE ZUIDLAREN

Vraagprijs

€ 669.000 kosten koper

Woonopp.

209 m2

Perceelopp.

661 m2

Omschrijving

Aan de rand van de dorpskern van Zuidlaren vinden we een prachtige woonwijk, fraai gesitueerd tussen de Dorpskerk en het Sprookjeshof. Ruim opgezette lanen en mooie grote percelen. En in dat gedeelte van dit aantrekkelijke Drentse dorp ligt Boringshof 6. Een uitgebouwd vrijstaand huis met een vrijstaande houten garage/berging op een perceel van 661 vierkante meter aan eigen grond.

Dit vrijstaande woonhuis is in het verleden grondig gerenoveerd en daarmee geworden tot wat het nu is; een comfortabel en verrassend gezinshuis qua indeling en formaat. Voor een combinatie van wonen en werken is het huis ook zeer geschikt sinds de uitbouw in het verleden als praktijkruimte werd gerealiseerd. Doordat het huis in de loop van de jaren aan twee zijden is uitgebouwd, is er aan de ene kant een riante L-vormige woonkamer ontstaan en aan de andere kant extra leefruimte in de vorm van een tweede hal met eigen toegang, wc, twee kamers, een badkamer en een kamer op de etage met daarnaast extra bergruimte. Perfect voor bijvoorbeeld degene die wil danwel moet thuiswerken!
De etage van het oorspronkelijke woonhuis is ingedeeld met twee slaapkamers waarvan één riante met daaraan vast een inloopkamer/werkkamer. Verder op deze etage de tweede badkamer en vanaf de overloop een vlizotrap naar de vliering.

Dit huis is voorzien van een inbouwhaard in de woonkamer, 8 zonnepanelen op het dak, grotendeels HR++ glas, een waterontharder, een alarmsysteem en is tenslotte ook buitenom in 2020 nog geschilderd.

Om het huis ligt een tuin waarvan het formaat zich goed laat bewerken en die tegelijkertijd wel zorgt voor privacy naar omwonenden. Ter plaatse van de keuken is aan de achtergevel in 2005 een overkapping met gehard veiligheidsglas gemaakt zodat je hier al snel heerlijk beschut buiten kunt zitten. Een zonnescherm zorgt ervoor dat dit ook prima op zonovergoten dagen kan.

Een aantrekkelijk woonhuis dat zich leent voor uiteenlopende manieren van bewoning al dan niet in combinatie met werken aan huis. De uitbouwen, fraaie raampartijen en mooie houten vloer in de woonkamer maken van deze woning een ruim, licht en vriendelijk huis met veel mogelijkheden. Komt u het zelf beoordelen?

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie