Brink Z.Z. 4, 9471AB ZUIDLAREN

Vraagprijs

€ 698.000 kosten koper

Woonopp.

230 m2

Perceelopp.

1860 m2

Omschrijving

Een unieke woonboerderij in het centrum van Zuidlaren.

Niet voor niets heeft de huidige eigenaar hier meer dan 60 jaar gewoond! Een fijne locatie om te wonen in dit zeer geliefde dorp.
U ervaart volledige rust en privacy in de prachtige tuin (totaal 1860 m2) en u wandelt direct het gezellige dorpshart in met alle faciliteiten. Zuidlaren is zo geliefd omdat dit dorp uitstekend is geoutilleerd en ook omringd is door de mooie natuur van Drenthe. Het bekroonde stroomdal van de Drentsche Aa en het Zuidlaardermeer bevinden zich in de directe nabijheid.
De steden Assen en Groningen zijn in circa 15 autominuten te bereiken.

De woonboerderij zelf ademt grandeur en stijl. In de loop der jaren is de woonboerderij diverse malen verbouwd en is er in feite een gelijkvloerse woning ontstaan.
De totale ruimte met inpandige schuur en met de nog onbebouwde zolder biedt volop mogelijkheden tot het (ver-)bouwen naar eigen inzicht.
Ofschoon altijd bijgehouden is de woonboerderij qua keukeninrichting en sanitaire voorzieningen eenvoudig. Op het gebied van isolatie van het geheel valt nog veel winst te behalen. De met fraaie pannen en met riet gedekte kap geven de boerderij een fraaie, statige uitstraling.
De rieten kap aan de Brinkzijde verkeert in goede staat. De tuinkant dient enigszins te worden bijgewerkt. Op het perceel staat een pittoresk houten tuinhuis.
De tuin is heerlijk! Deze biedt volop privacy, is op het zuiden gesitueerd en biedt door de royale omvang altijd de mogelijkheid om tot in de late uurtjes van de zon te genieten.
Er is een zij entree om de tuin te bereiken.

Indeling:
Entree aan de Brinkzijde naar centrale hal, aan de voorzijde bevindt zich een charmante woonkamer die zowel over de tuin alsmede de Brink fraai uitzicht biedt.
Tegenover de woonkamer is de woonkeuken gesitueerd. Vanuit deze charmante en authentieke ruimte kijkt u uit over de Brink.
De keukeninrichting is eenvoudig; de mooie ruimte verdient het om te worden vernieuwd.
Aangrenzend aan de opkamer is een slaapkamer met eigen nette badkamer gesitueerd. De in de slaapkamer gesitueerde badkamer is voorzien van douche en wastafel.
Vanuit de aangrenzende hal bereikt u twee slaapvertrekken en een toiletruimte. Deze kamers beschikken over een eigen (eenvoudige) douche. De naastgelegen afdeling biedt ruimte aan een master bedroom met werkkamer en heeft een eigen ruimte voor toilet, bidet en wastafel. Eveneens is de wasmachine aansluiting hier gesitueerd.

Inpandig en extern is de grote schuur (deel) te bereiken. Dit is een ideale ruimte om de auto te stallen en biedt volop mogelijkheid voor ruimte vragende hobby’s. Er is een afgesloten berg-/klusruimte aanwezig. Via een vaste trap bereikt u de immense zolderverdieping.
Deze ruimte deels onder een hout beschoten kap en deels onder de rieten kap (traditioneel gedekt) biedt nog alle mogelijkheden voor het realiseren van extra kamers en leefruimte.

Voor een goed beeld van de prachtige woonboerderij raden wij u van harte een bezichtiging aan!
Voor de indeling en de maatvoering verwijzen wij u naar de bijgeleverde tekeningen.

Bijzonderheden:
- Mooie locatie in de dorpskern;
- Heerlijke diepe tuin;
- Charmant, statig en karaktervol;
- Gesaneerde olietank en enige asbest;
- Ofschoon goed bijgehouden, verdient dit prachtige object het om met aandacht te worden
gemoderniseerd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie