De Bloemert 1-314, 9475TG MIDLAREN

Vraagprijs

€ 250.000 kosten koper

Woonopp.

93 m2

Perceelopp.

341 m2

Omschrijving

Dit charmante vakantieverblijf vindt u op park Landal De Bloemert aan het Zuidlaardermeer. Perfect als u van watersport houdt maar ook ideaal gelegen als u kunt genieten van bos en heide. Uw verblijf combineren met een bezoekje aan een prachtige stad? Groningen ligt op slechts 15 kilometer. Uw kinderen leren zeilen bij de zeilschool terwijl u een balletje slaat op de tennisbaan van het park en aan het einde van de dag heerlijk eten op het terras van het paviljoen, eveneens met zicht op het meer. Het kan hier allemaal!

Deze recreatiewoning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond en de woonkamer met halfopen keuken op de etage. De ligging pal aan het water en met zicht richting het meer is prachtig.

Dit specifieke huis is nooit in verhuur geweest, de huidige en eerste eigenaars hebben er altijd zelf van genoten. U heeft dan ook zelf de keus om wel of helemaal niet te verhuren en het huis voor eigen gebruik te kopen. Komt u gerust een kijkje nemen om te bepalen of dit iets voor u kan zijn, wij laten het met alle plezier aan u zien (ook op zaterdag).

Bijzonderheden:
- Groter perceel dan aangrenzende percelen.
- Extra groot balkon/dakterras.
- WC op begane grond en etage.
- Lift ter plaatse van buitentrap (voor honden die geen trap mogen lopen bijvoorbeeld).
- Inclusief nagenoeg volledige inboedel.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie