De Drie Rozen 2, 9781JW BEDUM

Vraagprijs

€ 250.000 kosten koper

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

579 m2

Omschrijving

Op een fraaie plek aan het begin van een hofje, staat deze ruime bungalow met inpandige garage. De bungalow is aan een zijde geschakeld met de naastgelegen bungalow en op de andere zijde gelegen naast een boomwal. Dit speels ingedeelde huis biedt een verrassende hoeveelheid ruimte zowel qua wonen als de heerlijk besloten tuin op de achterzijde. Vanuit de woonkamer is een fraai zicht op gemeentelijk groen en het Boterdiep. Ondanks dat het altijd met veel zorg en liefde is bewoond vraagt het om een nieuwe bewoner die er weer zijn eigen “thuis” van maakt.

Indeling:
Entree - vestibule met garderobe en meterkast. De woonkamer (38 m2) is heerlijk licht en ruim, de ruimtelijkheid wordt extra verstrekt door het markante piramide dak, hetgeen kenmerkend is voor dit hofje. De woonkamer heeft grote lage ramen op de voorzijde en een deur op de achterzijde naar de besloten tuin. Open eetkeuken van 23 m2 met kastenwand.

Achterhal met toilet, badkamer met douche en wastafel, inloopkast – berging en een bijkeuken – wasmachine-droger ruimte. Voorts zijn er 4 slaapkamers van 11, 10, 10 en 22 m2, alle slaapkamers bieden toegang tot het terras. De inpandige garage (20m2) is vanuit de achterhal te bereiken.

In de besloten achtertuin hebt u heerlijk de avondzon, de voorzijde is op het zuiden gelegen. Doordat de bungalow op de hoek is gelegen is de tuin ook buitenom bereikbaar.

Kortom een riante bungalow met alle functies op de begane grond en bovenal gelegen op een fraai plekje.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie