Emmalaan 12, 9752KT HAREN GN

Vraagprijs

€ 529.000 kosten koper

Woonopp.

194 m2

Perceelopp.

662 m2

Omschrijving

Deze zeer interessante halfvrijstaande villa vinden we aan het begin van de Emmalaan en daarmee op enkele wandelminuten van het dorpscentrum van Haren. De verkopende familie heeft dit huis sinds 1978 in bezit en nu na ruim veertig jaren is het tijd voor een nieuwe eigenaar. De toekomstige eigenaar kan een prachtig plekje tegemoet zien, een grote voortuin met voldoende afstand naar de straat en een heerlijk beschutte achtertuin op het zuidoosten gericht. Deze villa is bovendien interessant vanwege haar verschijningsvorm; de typische a-symmetrische bouwstijl uit de jaren dertig is hier gecombineerd met fraaie boogvensters, glas-in-lood en prachtig metselwerk. Tegelijkertijd zoeken we voor dit huis iemand die niet wegloopt voor een forse verbouwing want modernisering is in dit geval hoognodig. Maar wat is die investering in dit huis op deze locatie meer dan de moeite waard!

De voordeur met portiek in boogvorm geeft toegang tot de vestibule met daarachter de L-vormige hal. Hier wc, trapopgang en toegang tot keuken en woonkamer (vroeger waren er twee deuren naar voor- en achterkamer). De woonkamer biedt mogelijkheden om een zit- en eetgedeelte te maken, heeft dubbele tuindeuren aan achterzijde en eventueel zou overwogen kunnen worden om een deel van de gang bij de kamer (of juist bij de keuken) te betrekken. Vanzelfsprekend dient een dergelijke doorbraak door een aannemer of constructeur beoordeeld te worden. De keuken zien we aan de achterzijde van de woning met daarachter een hal/entree van en naar de tuin en vervolgens een grote bijkeuken/berging en tenslotte ook een aangebouwde garage. Vanuit de keuken is de ruime kelder onder het huis te bereiken.
De eerste etage is ingedeeld met overloop, wc, badkamer (met toegang naar balkon) en drie slaapkamers.
De tweede etage is nu een grote open ruimte met daarin afgetimmerd een vierde slaapkamer. Qua ruimte zou hier een fraaie grote slaapkamer, eventueel met tweede badkamer, gerealiseerd kunnen worden.

Zoekt u een woning waarin u volledig uw eigen ideeën op woongebied wilt kunnen verwerken dan is dit een geweldige optie. Komt u kijken voor een goede en complete indruk en neemt u gerust een aankoopmakelaar en/of bouwkundige mee om te bepalen of dit huis bij u past.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie