Grotestraat 54, 9781HD BEDUM

Vraagprijs

€ 350.000 kosten koper

Woonopp.

320 m2

Perceelopp.

298 m2

Omschrijving

Uitzonderlijk aanbod!

Gelegen in het hart van Bedum tussen de “schaive” toren en de RK – kerk een bijzonder groot Herenhuis. Dit uitzonderlijke aanbod maakt de fantasieën los als het gaat om het gebruik; wonen – werken, bed and breakfast, atelier of generatie wonen het zijn maar enkele suggesties! Tevens hebben wij een plattegrond en 3d impressie toegevoegd die laat zien dat ook een traditionele woonplattegrond tot de mogelijkheid behoord, wij informeren u hier graag over!

Bedum is een prettig en compleet dorp vlak bij de stad Groningen. Winkels, sportvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer (o.a. treinverbinding) zijn in optima forma aanwezig. De huizen zijn gelegen nabij het dorpshart van Bedum, wandelend loopt u zo naar de voorzieningen of de natuur in langs het Boterdiep.

Indeling:
Statig Herenhuis, gebouwd in 1904 en in het verleden als bankgebouw in gebruik gewenst. Opvallend zijn de hoge, rijk gedecoreerde plafonds en de verrassende indeling.

Entree - hal met vestibule, aan weerszijden van de hal zijn twee fraaie kamers met hoge plafonds en ramen. Oorspronkelijk was de kamer op de zuidkant een kamer en suite, achter de suite is thans nog de “oude” bankkluis. Op de achterzijde van het huis zijn eveneens twee kamers waarvan een als slaapkamer in gebruik is. Vanuit de gang is nog een toilet, bijkeuken en badkamer bereikbaar.

Onder het Herenhuis is een ruime provisiekelder aanwezig.

Verdieping:
Overloop met aansluitend alle vertrekken op deze verdieping. Unieke woonkamer op de achterzijde van het huis, door de grote ramen is licht en uitzicht gegarandeerd. De keuken is aansluitend en voorzien van inbouwapparatuur en achtergelegen berging. Slaap – werkkamer op de voorzijde met balkon. Grote zolder, hier kan eenvoudig een extra kamer worden gerealiseerd.

Middels een trap is het dakterras bereikbaar, vanaf hier hebt u een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Aan de Grotestraat 54 zit nog een gastenverblijf vast. Deze is zowel middels de hoofdentree als via een eigen entree bereikbaar. Gezellige leefruimte met eigen keuken en trapopgang naar de verdieping met slaapkamer en badkamer.

De Grotestraat 54 heeft toegang tot een besloten binnenplaats – terras, aan de rustige kant van de Grotestraat met een uniek uitzicht op het zeer goed onderhouden kerk plantsoen.

Voor een voorstel voor een nieuwe indeling verwijzen wij u graag naar de toegevoegde artist impression.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie