Hagepreekkamp 5, 9722LM GRONINGEN

Woonopp.

180 m2

Perceelopp.

922 m2

Omschrijving

Charmant vrijstaand woonhuis met een speelse indeling -180 m²- en gelegen op een bijzondere plek in de zuidelijke stadswijk Coendersborg/Helpman. Dit sfeervolle gezinshuis, op royale kavel van 703 m² met grote voortuin en besloten achtertuin, is gelegen nabij de hoek van De Savornin Lohmanlaan en de Thorbeckelaan. De Hagepreekkamp is samen met de Geuzekamp een klein buurtje op zich, lommerrijk met veel groen, beschut en rustig gelegen zonder doorgaand autoverkeer en grenzend aan het Coendersborg park.

Op korte loopafstand zijn diverse voorzieningen zoals een grote supermarkt, het winkelcentrum Helpman, het Sterrebos, fitnesscentra, restaurants, kinderopvang, scholen etc. én u woont vlakbij de uitvalswegen. Bovendien op korte fietsafstand (15min) van de binnenstad! Het ns-station Europapark is vlakbij en het centrum van Haren. De woning is gebouwd in 1964 en heeft een 'landhuis' uitstraling. Het huis is netjes onderhouden. Tegenover het huis ligt een bijbehorende -forse- garage box met elektra en elektrische segmentdeur.

Indeling:
Ruime entree met hal , garderobe-nis, toilet met wastafeltje, wasruimte met rvs-stortbak en plaats voor wasmachine en droger. Royale L-vormige woonkamer -tuin gericht- van circa 50 m² met schuifpui naar de achtertuin. De woonkamer beschikt over een bijzondere schouw opgebouwd uit kloostermoppen. De keuken (circa 10 m²) is vervangen in 1992 en in 2018 is diverse inbouwapparatuur vervangen, beschikt over een tuindeur en een doorgang naar de naastgelegen badkamer. Via deze badkamer kunt u doorlopen naar de slaapkamer op de begane grond. Via deze slaapkamer (circa 13 m²) kunt u naar de naast gelegen eetkamer/werkkamer (circa 12 m²). Deze eetkamer beschikt ook over een deur naar de woonkamer. Via de woonkamer kunt ook nog naar een extra werkkamer (circa 13 m², voorheen een berging).

Eerste verdieping:
Lichte overloop door een groot dakraam, bergruimte. Tweede badkamer met ligbad, douche, derde toilet en wastafel. Ruime en hoge (tot in de nok) slaapkamer (circa 16 m²) beschikt over diverse bergkasten en openslaande deuren naar een klein balkon aan de voorzijde. Achtergelegen grote slaapkamer en een kleinere tussengelegen derde slaapkamer op deze verdieping.
Tweede verdieping: zolder bergruimte.

Bijzonderheden:
- perceel circa 703 m² + garage en berging samen circa 30 m²;
- bouwjaar 1964
- woonoppervlak circa 180 m²
- inhoud circa 550 m³
- cv- Intergas HRe combi-ketel bouwjaar 2018;
- dakisolatie en isolerende beglazing;
- achtertuin besloten en beschut gelegen;
- kortom een bijzonder 'landhuis' op een prachtige plek !

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie