Haydnlaan 1-a, 9722CA GRONINGEN

Vraagprijs

€ 259.000 kosten koper

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

Het is al sinds jaar en dag een gegeven dat de locatie het belangrijkste is van een woonhuis, of zoals in dit geval van een appartement. De locatie is logischerwijs niet te veranderen en drukt daarmee een belangrijke stempel op de woning die verkocht mag worden. Voor wie een betaalbaar appartement zoekt in Groningen is het goed te weten dat de locatie niet veel beter gaat worden dan van dit prachtige driekamer hoekappartement aan de Haydnlaan in Groningen Zuid. Sinds de aanpassingen van verkeersroutes op en rondom de Helperzoom is het hier qua verkeer nog rustiger geworden dan het al was.

Vanaf de eerste etage biedt de woonkamer een geweldig uitzicht over de naastgelegen vijverpartij. En dan te bedenken dat het centrum van Groningen en het NS-hoofdstation op enkele fietsminuten afstand liggen. Het relatief nieuwe station van Groningen Europapark is bereikbaar in niet meer dan 6 minuten wandelen. De sfeervolle wijk Helpman, vroeger een dorpje op zich, biedt bovendien de nodige voorzieningen op het gebied van winkels, sportaccommodaties en verenigingen.

Dit appartement heeft zoals aangeven drie kamers, een ruime hal met wc, een badkamer die tien jaar geleden vernieuwd is, een dichte keuken en over de gehele breedte een balkon van meer dan negen meter. Via openslaande deuren is dit balkon toegankelijk vanuit zowel woonkamer, keuken en slaapkamer. Achter het gebouw op de begane grond vinden we de eigen fietsenberging in een afsluitbare gang.

Naar ons idee is dit in haar soort en prijsklasse één van de meest interessante woningen om voor te kiezen. Komt u langs en oordeelt u zelf!

Bijzonderheden:
- Intergas cv-ketel, eigendom (2019).
- Badkamer vernieuwd in 2011.
- Prachtige suite-deuren en enkele ramen met glas-in-lood.
- Buitenschilderwerk is gedaan in 2019.
- Hoofddak is door de VvE vervangen en geïsoleerd in 2019.
- Actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage €110,--.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie