Hereweg 8, 9906PE BIERUM

Vraagprijs

€ 489.000 kosten koper

Woonopp.

364 m2

Perceelopp.

10980 m2

Omschrijving

Wat een mogelijkheden!

Een optimale mogelijkheid om het anders te gaan doen.
Deze pracht boerderij biedt volop kansen.
Gewoon riant wonen met fantastische ruimte voor hobby’s of daadwerkelijk het roer om!
De huidige eigenaren hebben een knusse landelijke boerderijcamping voor 15 plaatsen, een goed draaiend restaurant voorzien van sfeervolle en intieme eetgelegenheid, professionele keuken met magazijn en spoelkeuken. Daarnaast in combinatie met bovenstaande is er in de karakteristieke en authentieke schuren volop mogelijkheid voor het organiseren van feesten en evenementen.

Een ideale combinatie om op het recreatieve vlak een goed inkomen te realiseren. Mocht u wonen willen combineren met zorg, dan is het geheel natuurlijk ook een uitgelezen kans. Weliswaar is Bierum gelegen in het noorden van Groningen, grotere steden als Delfzijl en Appingedam ligging “om de hoek”. De karakteristieke goed verzorgde schuren laten zich gemakkelijk herindelen.
Ook biedt het pand (met geringe investeringen) mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mantelzorgwoning, B&B of Airbnb.

Het geheel staat op circa 1,1 hectare eigen grond.
Deze royale kavel zorgt ervoor dat u naast alle activiteiten om u heen toch een heerlijke op de zon gelegen privétuin heeft. Hier kunt u genieten van al het moois dat het Noorderland te bieden heeft. Bierum ligt op steenworp afstand van de Waddenzee/Eems en heeft een eigen mooi aangelegd strand. Vanaf de camping heeft u prachtig uitzicht over de direct aangrenzende velden en heeft u een weids uitzicht richting de dijk van de Waddenzee.

De steden Delfzijl en Appingedam zijn snel bereikbaar (binnen 10 autominuten), Groningen is eenvoudig binnen 40 minuten te bereiken.

Het hoofdhuis dateert uit 1938. De afgelopen jaren heeft de huidige eigenaar er een fijn leefhuis van gemaakt. Het hoofdhuis staat in feite los van de grote schuren maar deze kunnen inpandig worden bereikt. In de voormalige koeienschuren (met fraaie authentieke gebinten) is een deel van het woonhuis ingebouwd. Het woonhuis loopt gedeeltelijk door in de voormalige koeienschuur.
Ook het restaurantgedeelte is in de schuren gerealiseerd. Tevens zijn in de schuur 2 paardenboxen van 3x3 m aanwezig en zit er onder het gras een paardrijdbak verborgen van 30x20 m.

Indeling woonhuis:
Zij entree met toegang tot de Z-vormige woonkamer (totaal groot circa 54 m2) met knusse houthaard en met door suitedeuren te scheiden tuinkamer. De moderne woonkeuken (circa 27 m2) is van alle gemakken voorzien, heeft een stoer gasfornuis en stijlvol spoeleiland met aanzit bar. Vanuit de keuken bereikt u de grote kelder (circa 15 m2) met stahoogte.
De bijkeuken is naast de keuken gesitueerd. U kunt vanuit de bijkeuken direct de schuren bereiken. In de bijkeuken bevindt zich nu een tweede (eenvoudige) badkamer voorzien van douche en wastafel.

Op de begane grond bevinden zich nog twee slaapvertrekken van circa 14 en 27 m2. De masterbedroom is gezellig en intiem. De royale naastgelegen badkamer is modern en voorzien van dubbele inloopdouche, 2 waskommen, toilet en ligbad.
Op de eerste etage bevinden zich 4 slaapkamers van circa 15, 17, 16 en 11 m2. Bijna alle kamers hebben meerdere vaste kasten

De multifunctionele schuren kunnen vele doelen dienen. Zoals nu: ruimte voor festiviteiten maar ook perfect ruimte voor veel ruimte vragende hobby’s.
De totale oppervlakte van beide schuren bedraagt circa 800 (!) m2. Prachtige gebinten, hoge daken en goede elektrische schuurdeur sieren deze fantastische ruimte.

Het restaurant is intiem en stijlvol. Het geheel is professioneel afgewerkt en beschikt over een keurige toiletgroep voor dames en heren.
Het restaurantgedeelte zelf bedraagt circa 62 m2 en kan minimaal 35 plaatsen herbergen.
Direct aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de goed uitgeruste keuken (circa 20 m2) met professionele apparatuur naast de keuken is het magazijn (circa 20 m2) met de spoelkeuken gesitueerd.
Het restaurant en de keuken met magazijn zijn voorzien van vloerverwarming en eigen elektra.

Ook het buitengebeuren biedt volop mogelijkheden; Er is een camping met een vergunning voor 15 plaatsen De boerderijcamping heeft eigen sanitaire voorzieningen. Er zijn 2 toiletten, een urinoir, douche en 2 wastafels voor de heren en 3 toiletten, douche en 2 wastafels voor de dames. Tevens is er vergunning voor 3 trekkershutten.
Er is een leuke recreatie kapschuur aanwezig waar het tijdens natte dagen heerlijk vertoeven is. Op het terrein bevindt zich een stenen dubbele garage (36 m2). De camping heeft vrij uitzicht over de uitgestrekte Groningse landerijen. Aan de einder de dijk met daar achter de Eems en verderop de Waddenzee.

Het geheel biedt zoveel mogelijkheden dat wij u van harte adviseren de sfeer, ruimte en mogelijkheden te komen ervaren!

Bijzonderheden:
- Heerlijke ruimte met volop mogelijkheden;
- Woonhuis, camping, restaurant en royale schuren;
- 3 cv ketels voor de afzonderlijke delen;
- Gescheiden elektra;
- Meerdere krachtstroom groepen;
- 28 Zonnepanelen;
- Totaal bijna 1,1 hectare eigen grond;
- Alternatieve aanwendingen zoals zorgboerderij en mantelzorg goed mogelijk;
- Vergunningen voor 15 campingplaatsen;
- Vergunningen Drank- en Horecawet;
- Recreatie kapschuur en dubbele garage;
- Het geheel moet u ervaren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie