Het Blauwe Paviljoen ZUIDLAREN

Omschrijving

Wonen in één van de meest markante monumentale gebouwen van Noord-Nederland: dat is wonen in Het Blauwe Paviljoen in Zuidlaren. Het Noorder Sanatorium, in de volksmond het ‘Blauwe Paviljoen’ genoemd, is zowel in bouwhistorische als in architectonische zin uniek in Nederland. En u krijgt de kans om als eerste op deze buitengewoon bijzondere locatie te mogen wonen.

Bijna een eeuw nadat het oorspronkelijke ontwerp van architect Egbert Reitsma van de tekentafel kwam, zal het Blauwe Paviljoen een metamorfose ondergaan en wordt het omgetoverd tot een ‘state of the art’ woongebouw. In dit Rijksmonument ontwikkelt LPB Vastgoed 25 luxe appartementen op een landgoed van ruim zes hectare. Van de imponerende contouren van het gebouw tot de kleinste details in de afwerking: uw nieuwe woonplek is een unicum in Nederland. Een kans die u niet kunt laten lopen.

LOCATIE
Zuidlaren noemt zich met recht het groenste dorp van Europa. Wandelen, fietsen en watersport: Zuidlaren is van alle markten thuis.
Trek een lijn tussen Groningen en Assen en exact in het midden ligt Zuidlaren. Via de N34 of de A28 bent u in nog geen tien minuten in één van beide steden. De ontsluiting van Zuidlaren is daarmee uitstekend te noemen.
Een drankje op één van de vele terrassen. een wandeling over de Zuidlaarder markt of een mooie fietstocht door de nabijgelegen natuur: Zuidlaren heeft verrassend veel in huis. Het gezellige centrum van het pittoreske dorp vindt u op slechts enkele minuten van uw voordeur.
Ook voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in uw eigen dorp uitgebreid terecht. Datzelfde geldt voor de invulling van uw vrije tijd. Zuidlaren beschikt over een zwembad en een rijk verenigingsleven.

APPARTEMENTEN
In de bosrijke omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Hier vindt u volop prachtige fietsroutes. Vandaar dat we hebben gekozen voor optimaal gemak om uw fiets veilig onderdak te zetten.

Als bewoner van een patiowoning stalt u uw fiets in uw eigen berging of in de berging naast uw parkeerplaats, die tegen de muur van de binnentuin is gepositioneerd. Dat geldt ook wanneer u de trotse bewoner bent van appartement 002, 003, 006, 007, 101 of 105. Als eigenaar van één van de overige appartementen kunt u gebruik maken van de ruime fietsenstalling in het souterrain.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP WWW.HETBLAUWEPAVILJOEN.NL

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar

Downloads

Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie