Hildebrandlaan 19, 9752ET HAREN GN

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

593 m2

Omschrijving

Op het mooiste gedeelte van de Molenbuurt staat dit goed onderhouden vrijstaande woonhuis genaamd ’t Oelenest. Dit heerlijke gezinshuis is gelegen tegenover het ruime speel – gazon wat deze wijk zo fijn maakt, de straat is bovendien zeer autoluw en gelegen op prettige afstand van de dorpskom van Haren en uitvalswegen.

Het huis staat op een perceel van 593 m2 met riante dubbele garage op de achterzijde. Het sanitair en keuken zijn in 2011 en 2008 vernieuwd in neutrale kleurstellingen. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en twee badkamers, daarnaast beschikt het huis over 26 zonnepanelen, volledig dubbel glas en vloerverwarming in de keuken en badkamers.

Indeling begane grond:
Markante entree – hal met hoge ramen, trapopgang, garderobe en toilet. De L-vormige woonkamer van 37 m2 is voorzien van een inzethaard en deur naar de zij-tuin op het zuiden. De moderne keuken (12 m2) is van alle comfort voorzien, daarnaast biedt de keuken volop kast en provisieruimte. Aansluitend is de bijkeuken met achteringang en de witgoed aansluitingen.

Verdieping I:
Overloop – vide met aansluitend de 4 slaapkamers van 13, 12, 11 en 8 m2. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Op de overloop is een apart toilet aanwezig. Wat echt prettig is zijn de twee badkamers, de eerste badkamer is voorzien van een ligbad en dubbele wastafel. De tweede badkamer heeft een douche en een wastafel.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare zolderberging met volop bergruimte!

Achter het huis is een garage (26 m2) met brede elektrische deur, de garage is geschikt voor twee auto’s. Daarnaast is nog een carport die ook prima als veranda kan worden gebruikt. De berging is praktisch voor de fietsen en het benodigde tuingereedschap.

De tuin is heerlijk beschut en biedt verschillende terrassen waar het heerlijk vertoeven is.

Wij geven u graag een rondleiding!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie