Hoofdstraat 63, 9342TA EEN

Woonopp.

222 m2

Perceelopp.

59.670 m2

Omschrijving

*** WEGENS GROTE BELANGSTELLING OP VOORHAND IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. WEL KUNT U UW INTERESSE KENBAAR MAKEN VIA INFO@VERVERJETWINTERS.NL ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST VOOR DIT OBJECT KUNNEN PLAATSEN ***

Vrij wonen in de natuur!

De perfecte plek voor de ware natuur- en/of paardenliefhebber! Dit recent gerenoveerde landhuis in de kop van Drenthe is gelegen midden in de natuur op bijna 60.000 vierkante meter eigen grond en heeft uniek uitzicht op een eigen ven. Het is als het ware een eigen landgoedje met 1,6 hectare weiland, bos aan de voor en achterzijde, een hoogveenpingo, een paardenstal en een garage. De paardenstal heeft vijf ruime boxen en in de omgeving kan volop buiten gereden worden.

Het huis dat dateert uit 1964 is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, voorzien van vloerverwarming en goed geïsoleerd. Er is een comfortabel en ruim landhuis ontstaan dat dankzij de houten gevelbekleding mooi opgaat in haar natuurlijke omgeving. Op het perceel is ook nog een gedateerd bouwwerk aanwezig die nader ingevuld kan gaan worden.

Het huis heeft een royale woonkamer met ruim uitzicht op de natuur, een vide, een houtkachel en een open keuken. Er zijn vijf slaapkamers en twee badkamers waarvan twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond.

De gevarieerde natuur, onderdeel van het natuurnetwerk, met open en besloten plekken, bos, weilanden, heide en moeras geeft een zeer grote verscheidenheid aan flora en fauna. De omliggende gronden zijn voor een belangrijk deel in eigendom van Natuurmonumenten, zoals het Steenbergerveld en het Beekdal van Het Groote Diep. Deze omgeving biedt een onbegrensd areaal aan fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Een woonplek met veel privacy die garant staat voor het echte buitenleven. En tegelijkertijd op geringe afstand van dorpen als Roden, Norg en Haulerwijk. Steden als Groningen, Assen en Drachten zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie