Jufferpad 1, 9753CH HAREN GN

Vraagprijs

€ 495.000 kosten koper

Woonopp.

162 m2

Perceelopp.

624 m2

Omschrijving

Aan de groene, oostelijke rand van het prachtige en hoog gewaardeerde dorp Haren ligt deze vrijstaande en uitgebouwde gezinswoning met vijf (zes eenvoudig mogelijk) slaapkamers en een inpandige garage. De tuinligging op zuid-west is zeer gunstig voor de zonliefhebber, hier is het de hele zomerdag genieten van zon maar ook van rust aangezien het alleen bestemmingsverkeer is dat in deze woonomgeving komt.

Alle voorzieningen zoals speelgelegenheden voor kinderen, sportaccommodaties, scholen, winkels, de natuur maar ook het station liggen op loop- en fietsafstand.

We beginnen bij de entree met daarachter de ruime hal met toilet en trapopgang naar de etage. Vervolgens aan de voorzijde van het huis de woonkamer met parketvloer, gashaard (eveneens mogelijkheid voor open haard) en erker en aan de achterzijde van de woning de keuken met bijkeuken (met aansluiting voor wasmachine en -droger) en aansluitend een uitbouw waarin nu van een werkkamer gebruik wordt gemaakt. Dit huis beschikt over een in spouw opgetrokken geïsoleerde garage, in dit geval met een garage- en loopdeur en een bergzolder.
De eerste etage bestaat uit de overloop, drie slaapkamers (vier mogelijk!) en de badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Ook een techniekruimte voor het verwarmingssysteem op deze woonlaag.
Tenslotte een zolderkamer met de nodige bergruimte onder de nok.

Al met al een heerlijk leefhuis op een leuke plek in het gewilde Haren. Netjes onderhouden en zorgvuldig bewoond door de huidige (eerste) eigenaars. Na ruim twintig jaar zijn het sanitair en ook de keuken een keer toe aan vernieuwing maar daarmee maakt u het desgewenst helemaal naar uw eigen smaak. Bij een bezichtiging denken we ook in dit kader graag met u mee.

Bijzonderheden:
- Er wordt een strook grond van de gemeente gehuurd à zo'n €25,-- per jaar (overdraagbaar).
- Dakleer uitbouw en carport is vervangen in 2017.
- Bestrating rond het huis opnieuw gelegd in 2017.
- Onderhoud goed bijgehouden in de loop der jaren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie