Langestreek 138, 9166LH SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

124 m2

Perceelopp.

667 m2

Omschrijving

Een heel verrassend huis, een huis met twee gezichten! De voorgevel heeft een heel andere karakter dan de achtergevel zoals u ziet op de eerste foto's van onze presentatie. Even verrassend is dat het hier gaat om een “gasloos” huis. U bent daarmee voorbereid op een duurzame toekomst op dit magnifieke Waddeneiland, met het mooiste strand van Nederland. Rust, ruimte en natuur zijn hier de kernwaarden.

Gelegen aan het rustige, lommerrijke deel van de Langestreek vinden we nummer 138. Een huis bestemd voor permanente bewoning op een prachtige plek, waarbij aan de achterzijde de overtuin direct grenst aan de duinen. U loopt dan ook zo vanuit uw tuin, de duinen in! Via het Torenbinnenpad en het Vuurtorenpad bent u in een kwartiertje op het strand. Achter in de tuin is een houten schuur/garage en er is, bijzonder voor het oude deel van het dorp, daarmee parkeergelegenheid op eigen terrein. In de schuur/garage is elektra en water aanwezig.

De huidige eigenaren lieten het huis in 2019 volledig renoveren, isoleren en schitterend vergroten. Vloerverwarming op de hele begane grond zorgt voor ultiem comfort. Voor extra snelle warmte en sfeer is er een mooie, efficiënt stokende, Deense design kachel die zowel op hout als op pellets kan worden gestookt. In 2020 werd ook de tuin grondig aangepakt. Bestrating en beplanting, zorgen voor diverse sfeervolle plekken om te relaxen. En dan die diepte van de tuin, vanaf de achtergevel zo'n 50 meter!

Het huis wordt verwarmd door middel van een volledig elektrische (lucht-water), stille warmtepomp. De riante boiler (190 liter) is gekoppeld aan de warmtepomp, voor het warme water voor douche en bad. Zoals vermeld dus geen gasaansluiting meer en een zeer energiezuinig huis wat tot uitdrukking komt in het energielabel (A+++). De keuken is ruim en luxe met inbouwapparatuur van Miele, Siemens, en Boretti en een Quooker Combi kraan. De hele benedenverdieping heeft keramisch parket en plavuizen wat, in combinatie met vloerverwarming, uiterst comfortabel is en praktisch in het schoonhouden. Een fraai detail is de ombouw van de hal met daarin de trapopgang naar boven. Deze is grotendeels afgewerkt met zwarte stalen kozijnen en glas waardoor het extra licht en ruimtelijk blijft.

De bovenverdieping is deels afgewerkt met berkenhout multiplex met een whitewash finish wat een mooie Scandinavische sfeer met zich meebrengt. Er zijn drie slaapkamers, een prachtige badkamer met alle voorzieningen en een handige bergruimte.

Wij zijn enthousiast over dit bijzondere huis. Wilt u zich op Schiermonnikoog vestigen dan is dit huis meer dan de moeite waard om te bekijken. Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie