Loneresweg 17, 9409TL LOON

Vraagprijs

€ 549.000 kosten koper

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

840 m2

Omschrijving

Dit vrijstaande woonhuis ligt op een prachtig plekje aan de rand van het gezellige Drentse dorpje Loon. Omgeven door natuurgebieden en tegelijkertijd zo dicht bij Assen met al haar voorzieningen is dit voor velen een gewilde plek om te wonen. Oorspronkelijk werd dit huis in de jaren zestig van de vorige eeuw gebouwd maar ongeveer twintig jaar geleden heeft er een forse verbouwing plaatsgevonden. Het huis werd behoorlijk uitgebouwd en er kwam een volledig nieuw geïsoleerd dak op. Het resultaat is een leuk vrijstaand woonhuis op een heerlijke plek omringd door adembenemende natuur zoals bijvoorbeeld het nabij gelegen Balloërveld en het Drentsche Aa-gebied.

Via de lange oprit komen we bij de voordeur van het huis met daarachter de hal. De begane grond is heel efficiënt ingedeeld met de ruime woonkamer, de keuken en bijkeuken, badkamer, wc en de trap naar de etage. Op de bijkeuken moeten we nog even terugkomen. Onder deze ruimte namelijk treffen we een hele diepe kruipruimte aan, ideaal om er nog wat op te bergen maar ook boven de bijkeuken is een ontzettend handige bergzolder die te bereiken is met een vlizotrap.
Op de etage geeft de overloop toegang tot twee slaapkamers waarvan er één zo groot is dat er een derde gemaakt zou kunnen worden indien gewenst.

De tuin die om het huis heen ligt is netjes verzorgd. We vinden er een garage met carport voor een camper of caravan en twee houten bergingen voor gereedschap of andere tuinspullen.

Wilt u buiten wonen met de natuur binnen handbereik? Neemt u dan contact met ons op over dit vrijstaande woonhuis!

Bijzonderheden:
- Goed geïsoleerd, voorzien van dubbel glas.
- Glasvezel is aangelegd maar bij dit huis nog niet aangesloten.
- Er is een gashaard aanwezig maar deze is door de huidige eigenaars nooit gebruikt.
- CV-ketel is van 2008 maar al eens voorzien van een nieuw binnenwerk.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie