Lutsborgsweg 14, 9752VV HAREN GN

Vraagprijs

€ 739.000 kosten koper

Woonopp.

180 m2

Perceelopp.

1795 m2

Omschrijving

Aan de prachtige Lutsborgsweg in Haren bieden wij deze vrijstaande woning met bijgebouw op maar liefst 1.795 vierkante meter grond te koop aan. Een toplocatie om te wonen en een huis waar u naar eigen inzicht uw droomhuis van kunt maken. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de dorpskern maar net zo goed zeer aantrekkelijk ten opzichte van het buitengebied van Haren. En wat te denken van de excellente Sint Nicolaasschool die op slechts een paar honderd meter is gelegen.

De woning ligt zeer goed op het perceel; voldoende voortuin voor privacy vanaf de straat maar met vooral een schitterende achtertuin als oase van rust. Deze woning heeft een riante woonkamer met open keuken op de begane grond. Verder vinden we hier een hal met toilet en de trap naar boven. Tenslotte een grote bijkeuken aan de achterzijde met toegang naar de tuin.
De etage vervolgens is nu ingericht met vier slaapkamers, een badkamer en veel vaste kasten. Boven deze etage zien we een vliering voor het opslaan van de nodige spullen.

Het bijgebouw is een mooie toevoeging op het huis. Voorheen is het in gebruik geweest als praktijkruimte en berging. Er is een hal met wacht- en spreekkamer en wc. Maar ook een werkplaats en een ruime zolder.

Het geheel is - zoals u op de foto's kunt zien - sterk gedateerd maar wat een mogelijkheden biedt deze plek! Nieuwsgierig geworden? Neemt u contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak ter plaatse.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie