Meerkoet 21, 9685AA BLAUWESTAD

Woonopp.

290 m2

Perceelopp.

790 m2

Omschrijving

Op een unieke locatie staat deze luxe villa met eigen overdekte insteekhaven. Direct gelegen aan het "Oldambtmeer" biedt deze plek u een permanent vakantiegevoel in uw eigen villa. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard en u zult op de gehele begane grond geen koude voeten krijgen dankzij de vloerverwarming. Tevens is er op de begane grond nog een eigen "bruin café", aanwezig met bar en dubbele tuindeuren. Verdeeld over de eerste en tweede verdieping zijn er 5 slaapkamers en drie badkamers. De master bedroom is voorzien van een walk-in closet en eigen badkamer die voorzien is van een dubbele inloopdouche, 2e toilet, urinoir en dubbele wastafel. Ook in deze slaapkamer aanwezig dubbele deuren die leiden naar een loggia. De garage die is aangebouwd en ook te bereiken is via de bijkeuken is zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van een elektrische sectionaaldeur.

Begane grond: We betreden de woning in de ruime entree met trapopgang, garderobenis en toilet; vanuit de entree is er toegang tot de ruime woonkamer, de bar en de bijkeuken. De woonkamer is voorzien van een marmeren vloer, gashaard en dubbele tuindeuren net als naastgelegen "café" welke beschikt over een laminaat vloer en dubbele tuindeuren. Vanuit de woonkamer en vanuit de entree via de bijkeuken is er toegang tot de woonkeuken. De keuken is voorzien van een 5-pits kookplaat met dubbele afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een steamer, een vaatwasmachine, een combimagnetron en een Quooker. Ook de keuken beschikt over dubbele tuindeuren. Vanuit de bijkeuken, waar tevens de witgoedaansluitingen zitten, is er toegang tot de garage die is voorzien van 2 elektrische sectionaaldeuren.

Eerste verdieping: Vanuit de entree gaan we de trap op en komen uit op de overloop van de eerste verdieping die toegang biedt tot de eerste badkamer en 2 slaapkamers. De eerste badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel. De eerste slaapkamer is circa 17,1 m² groot en beschikt over dubbele balkondeuren met toegang tot het balkon die is gelegen aan de westkant van de woning. De tweede slaapkamer, die circa 36,3 m² groot is, is de master bedroom en beschikt over een walk-in closet (circa 9,7 m²) en een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een dubbele inloopdouche, 3e toilet, een urinoir en een dubbele wastafel. Daarnaast zijn er nog dubbele deuren die toegang bieden tot de loggia.

Tweede verdieping: De vaste trap van de eerste naar de tweede verdieping brengt ons op de overloop van de tweede verdieping. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De eerste slaapkamer is circa 17,1 m² groot. Slaapkamer twee is circa 18,8 m² groot en beschikt over dubbele deuren naar een loggia toe. Slaapkamer drie op deze verdieping is circa 21,2 m² groot en beschikt ook over dubbele deuren naar dezelfde loggia als slaapkamer twee. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Op deze verdieping is nog een separaat toilet aanwezig.


Bijzonderheden:
* Unieke locatie op "kop" woongebied "de Wei"
* Zeer luxe afgewerkte villa met 5 slaapkamers en 3 badkamers
* Marmeren vloeren ook doorgelegd op het terras
* Begane grond is grotendeels v.v. vloerverwarming
* Voor een gezellig drankje hoeft u niet meer bij huis weg met uw eigen bar
* Een eigen overdekte insteekhaven met directe toegang tot het Oldambtmeer
* De aangebouwde garage is aan voor- en achterzijde voorzien van elektrische sectionaaldeuren


Bent u op zoek naar een permanent vakantiegevoel in uw eigen woning? Neem dan een kijkje bij deze villa die gelegen is in Blauwestad, een omgeving die gericht is op rust, ruimte en ontspanning en waar water het kernwoord is.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie