Mottenbrink 2-b, 9755PR ONNEN

Vraagprijs

€ 750.000 kosten koper

Woonopp.

201 m2

Perceelopp.

14.390 m2

Omschrijving

In de dorpskern van Onnen staat deze charmante woonboerderij met grote schuur en nabijgelegen weiland. Het huis is interessant qua verschijningsvorm en formaat wat ons betreft en het geheel biedt de toekomstig eigenaar nogal wat mogelijkheden. Misschien wilt u hobbymatig paarden bij huis houden? Hier kan het. Of heeft u misschien een andere ruimte vragende hobby? Ook in dat opzicht kan de riante schuur uitkomst bieden. Tegelijkertijd verdient het geheel een grondige opknapbeurt zoals u in de fotoreportage kunt zien.

Het woonhuis.
We hebben het hier over een woonboerderij met een centrale hal/entree waarbij de toegangsdeur in de zijgevel zit. Hierdoor heeft het huis aan de achterzijde de living met dubbele deuren naar de tuin, de keuken en bijkeuken en aan de voorzijde vervolgens drie (slaap)kamers, een wc en een badkamer.
Dan zijn er nog twee grote slaapkamers op de etage met tussen beide kamers de overloop met vide en een inloopkast. De achterste van de beide kamers is voorzien van een wastafel en douchecabine. Achter deze kamer tenslotte heeft dit huis de nodige bergruimte.

De bijgebouwen.
Sinds jaar en dag staat er achter deze woonboerderij een grote schuur, bestaande uit diverse compartimenten en deels ingericht met paardenstallen. Naast de schuur zien we een garage en in de tuin een houten berging.

Het weiland.
Aan de overzijde van de Mottenbrink, pal tegenover de oprit, leidt een pad naar het 12.675 vierkante meter grote weiland dat bij het huis hoort. Er loopt een waterleiding van het huis naar het weiland, ideaal als u er dieren wilt houden.

Onnen is voor velen aantrekkelijk vanwege de ligging omringd door groen en de korte afstand tot Haren/Groningen. Geldt dit ook voor u en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij gaan graag met u in gesprek.

Bijzonderheden:
- Badkamer begane grond is ingericht met een douche, wastafel, wc en urinoir.
- Risico van asbestdakbedekking op de schuur.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie