Nesciolaan 124, 9752HX HAREN GN

Vraagprijs

€ 665.000 kosten koper

Woonopp.

178 m2

Omschrijving

Uniek gelegen penthouse op loopafstand van het dorpscentrum van Haren.

Dit appartement in het luxe appartementencomplex “Koningin Emma” is een parel als het gaat om het vrije uitzicht over de voorgelegen landerijen, de prettige woonplattegrond van maar liefst 178 m2, het riante buitenterras van 80 m2, de parkeerkelder met twee eigen parkeerplaatsen en de extra grote berging.

Het kleinschalige appartementencomplex met in totaal 10 appartementen wordt met veel zorg onderhouden en is gelegen op de hoek van de Emmalaan/Nesciolaan. Het Paterswoldsemeer is “om de hoek” gelegen evenals het transferium met een directe busverbinding naar de binnenstad van Groningen.

Kortom, riant wonen op een voor Haren uitzonderlijke locatie!

Indeling:
U komt binnen via een afgesloten entree met videofooninstallatie, lift en trapopgang. Op de 1e woonlaag treft u een gezellige gezamenlijke lounge met eigen keuken en toiletvoorziening aan. Deze lounge is zeer geschikt voor familiebezoek of andere bijeenkomsten.
Via de lift of trap komt u op de 4de woonlaag.

Entree / hal met garderobe en toilet. De living is heerlijk ruim en licht en meet in totaal 81 m2 onderverdeeld in een woonkamer (64 m2) die doorloopt in een werk / bibliotheekruimte (17 m2). Beide leefruimten bieden direct toegang tot het terras dat op het zuiden is gelegen en hebben een uniek weids uitzicht over de landerijen.

Het terras bij de woonkamer is overdekt, het tweede terras is een open terras.
De half open keuken (eveneens met een vrij uitzicht) is van alle gemakken voorzien en heeft aansluitend een zeer ruime bijkeuken / inloopkast.

Via de ruime tweede hal zijn de slaapkamers van 17 en 21 m2 te bereiken. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer met ligbad, douche en wastafel.
De tweede badkamer met douche en wastafel, alsmede het tweede toilet zijn bereikbaar vanaf de hal. Tevens is daar de berging aanwezig met volop bergruimte en de aansluitingen voor het witgoed.

In de onder het complex gelegen parkeergarage is plek voor twee auto’s op de eigen parkeerplaatsen, daarnaast is er een extra ruime berging / fietsenschuur aanwezig van 18 m2, voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden:
-3de slaapkamer mogelijk. Tijdens de bouw heeft de eigenaar gekozen voor een extra studeer-leesruimte die onderdeel uitmaakt van de woonkamer;
-gezonde en actieve VVE, bijdrage € 264,- per maand;
-mogelijkheid voor gashaard in zowel woonkamer als werkkamer;
-balkon / terras ligt nagenoeg rondom het appartement;
-het penthouse is altijd met zorg onderhouden en bewoond.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie