Nieuwe Blekerstraat 17, 9718ED GRONINGEN

Vraagprijs

€ 350.000 kosten koper

Woonopp.

145 m2

Perceelopp.

82 m2

Omschrijving

Karaktervol & charmant herenhuis gunstig gelegen nét buiten het stadscentrum in de Schilderswijk, vlakbij winkelcentrum Westerhaven en op korte afstand van het Noorderplantsoen. De woning is de afgelopen jaren (vanaf 2002) fasegewijs gemoderniseerd en aangepast aan het comfort van deze tijd met het behoud van de sfeer en de uitstraling van de bouwperiode van meer dan 100 jaar geleden! Van origine betreft het een apart boven- en benedenhuis (twee voordeuren), het is al jaren in gebruik als één woonhuis maar kan ook eenvoudig weer opgedeeld worden voor gescheiden gebruik.

Indeling:
Entree bij de linker voordeur, halletje, voor- en achterkamer -met eiken vloerdelen- van in totaal ruim 40 m². Een tweede halletje bij de rechter voordeur met het toilet (dit halletje kan ook dienst doen als inpandige berging voor de fietsen). Eenvoudige, witte, badkamer met wastafel, douche-nis en plaats voor de wasmachine. Via de achterste kamer -met openslaande deuren- toegang tot de stadstuin (4m x 4m) met buitenbergkast. Via de achterkamer kunt u ook naar de bijkeuken met aanrechtblok.

Eerste verdieping:
Sfeervolle woonkamer met mooie originele bouwelementen (plafond, schouwen) totaal circa 35m², daarnaast de half open keuken. De keuken (2002) is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Aan de achterzijde van de woonkamer bereikt u via openslaande deuren een bescheiden balkon (op noord/west).
Badkamer aan de voorzijde met wastafel, toilet en ligbad/douchecombi (2003).

Tweede verdieping:
Onder de schuine kap een ruime slaap/werkkamer van 16 m² met wastafel aan de achterzijde en een slaapkamer van circa 13 m² aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1910
- woonoppervlak circa 145 m²
- inhoud circa 450 m³
- voorzien van cv-combiketel Remeha Avanta, bouwjaar 2016
- recent vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing;
- schuin dak geïsoleerd met glaswol, nieuwe dakpannen + onderfolie, 2015;
- eigen boiler voor warm water begane grond;
- begane grondvloer geïsoleerd in 2016 met 'pearls';

Lees meer...
Streetview

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.