Nieuwe Boteringestraat 92-A, 9712PS GRONINGEN

Woonopp.

113 m2

Omschrijving

Bijzonder sfeervolle bovenwoning nabij het Noorderplantsoen!

Deze ruime bovenwoning aan de Nieuwe Boteringestraat dateert uit 1872 en is met veel gevoel voor stijl en details verbouwd. Een bijzonder geheel met enorm veel charme, gelegen op een super plek in de stad Groningen! Op loopafstand van zowel het Noorderplantsoen als het stadscentrum van Groningen, met alle gewenste voorzieningen in de buurt.

De indeling is als volgt: U komt binnen via de entree (met intercom) en via de trap komt u uit in de living op de 1e verdieping. Wat bij binnenkomst gelijk opvalt is de plafondhoogte en de grote raampartijen, wat maakt dat het bijzonder ruimtelijk aanvoelt. Aan de straatzijde bevindt zich een gezellige eethoek met aangrenzend de moderne keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning, via de openslaande deuren is het dakterras te bereiken. Daarnaast bevindt zich nog een tussenhal met toilet naast beide trapopgangen.
Op de verdieping is een zeer open en hoge ruimte gecreëerd, met de dakconstructie fraai in zicht. Bij binnenkomst krijgt u een heus loft gevoel, wat geheel past bij de stijl van het huis! De verdieping beschikt over een slaapkamer, badkamer, technische ruimte en balkon. Middels een scheidingswand is op de etage overigens goed een extra (slaap)kamer te realiseren!

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een goede sfeerimpressie verwijzen wij u naar de film en foto’s!

Bijzonderheden:
- Heerlijke bovenwoning met een heus loft gevoel
- Bijzonder fraaie en stadse ligging
- Ruim 113 m2 woonoppervlakte
- Dakterras en balkon georiënteerd op het zuidwesten

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie