Onnerweg 14, 9751VD HAREN GN

Vraagprijs

€ 698.000 kosten koper

Woonopp.

306 m2

Perceelopp.

1.395 m2

Omschrijving

Een vrijstaand huis dat u zal verrassen!

Vanaf de straatzijde lijkt het huis een klein sfeervol boerderijtje. Dit klopt echter maar deels. Het huis is speels en royaal verbouwd en achter de eerste indruk schuilt een verrassend ruim en bijzonder leuk leefhuis voor het hele gezin, en dit alles op 1395 m²(!) eigen grond.

Indeling:
Zij entree naar zeer ruime hal, centrale gang naar achtergelegen L-vormige woonkamer (totaal circa 80 m²) met open haard en met speelse hoek voor computer en aparte nis voor leeshoek en piano. Vanuit de hal is de luxe badkamer bereikbaar, voorzien van portugese tegels, toilet, wastafel en ligbad/douche.
Vanuit de centrale gang bereikt u de L-vormige woonkeuken (voorzijde) met leuke zithoek (totaal circa 42 m²), werkeiland en natuurstenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Vanuit de gang bereikt u de slaap-/werkkamer op de begane grond met mogelijkheid voor eigen badkamer (gelegen naast ketelruimte met CV combi (Remeha 2003). Naast de slaap-/werkkamer bevindt zich een afgesloten berging.

Op de eerste etage bevinden zich in het voorhuis een slaapkamer met grote multifunctionele overloop en in het achterhuis drie slaapkamers rondom de centrale hal.
Tevens is hier een grote vernieuwde (2019) en luxe badkamer gesitueerd voorzien van dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. De totale slaapverdieping is speels, licht en ook intiem. De slaapkamers zijn gemeten vanaf de 1.50m lijn, het vloeroppervlak is effectief dus groter.

Op de royale kavel bevindt zich een vrijstaande hobbyruimte van circa 36 m² (deels geïsoleerd) met hoge kap (tentdak). Deze ruimte is ideaal voor hobby/muziek/eventueel mantelzorg of gewoon “chill” ruimte voor de kinderen. Daarnaast is er een grote dubbele garage (circa 55 m²) met plat dak (de garage verdient enige aandacht).

De tuin is ideaal. Doordat het huis aan de tuinzijde aan het Boeremapark grenst ervaart u volop privacy en rust. Door de royale kavel (1395 m²) heeft u altijd wel een plekje waar de zon uitbundig schijnt. Er zijn diverse terrassen en er is voldoende ruimte voor spelen op het gras.
Het speelse huis is aan het begin van de Onnerweg gesitueerd. Hierdoor bent u snel in het geliefde en uitstekend geoutilleerde centrum van Haren. Winkels, scholen, verenigingsleven; alles is ruimschoots aanwezig. Groningen is snel en eenvoudig te befietsen (circa 20 minuten).

Dit speelse huis biedt aan iedereen een eigen plekje maar heeft gezellige vertrekken waar het plezierig samenzijn is. Met name de woonkeuken aan de voorzijde maar ook de op de tuingerichte woonkamer zijn speels en royaal en ook intiem en sfeervol.

Bijzonderheden:
- Royale en vrij kavel grenzend aan het Boeremapark;
- Verrassend ruim;
- Grote garage en multifunctioneel bijgebouw;
- Speels en sfeervol
- Gelegen in geliefd en uitstekend uitgerust dorp.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie