Praediniussingel 20-1, 9711AG GRONINGEN

Vraagprijs

€ 645.000 kosten koper

Woonopp.

140 m2

Omschrijving

Weldadig woongenot op de begane grond; een stadsbungalow met een riant buiten van 80 m2 en een woonoppervlak van 140 m2 aan het verbindingskanaal. Het hoofdstation, de binnenstad en het Groninger Museum liggen aan de voet van dit fraaie appartementencomplex. De combinatie van luxe wonen en deze historische locatie biedt comfort met een vleug nostalgie.

Indeling:
Via de afsluitbare entree met intercom - videosysteem komt u in de ruime hal met trappenhuis en lift. Entree – hal met toilet en garderobe. Heerlijke ruime living met lange zichtlijnen, veel lichtinval en uitzicht op het water dat ieder moment van de dag als een wisselend schilderij is. De living heeft een ruime maat van 74 m2, voorzien van een lichte vloer met vloerverwarming en deuren naar het riante buiten met een deels overdekt terras.

Open hoogglans magnolia witte keuken, bijkeuken met wasmachine / droger aansluitingen. Slaapkamer I van 15m2, Slaapkamer II van 18 m2 met kastenwand met aansluitend de luxe recent verbouwde badkamer voorzien van douche en dubbele wastafel.

Een mogelijkheid is om het overdekte terras als “wintertuin – serre” in te richten, voorbeelden zijn aanwezig binnen het complex. Onder het appartement is een parkeer souterrain gelegen met een eigen parkeerplaats en grote berging.

Kortom een ruim, comfortabel appartement aan de fraaie diepenring met 2 slaapkamers en een heerlijke buitenruimte van 80 m2, uniek voor de binnenstad.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie