Rijksstraatweg 267-c, 9752CC HAREN GN

Woonopp.

190 m2

Perceelopp.

797 m2

Omschrijving

Een klassieke helft van een dubbel herenhuis in optima forma!

Een voorname uitstraling, een uitstekende zonligging, een fraaie tuin, gewilde erkers, glas in lood, een vrijstaande garage – berging met aansluitend een heerlijke tuinkamer; kortom een heerlijk en charmant leefhuis.

Daarnaast is de ligging centraal. Binnen enkele fietsminuten bereikt u het centrum van het geliefde dorp Haren met al haar faciliteiten. De stad Groningen is op circa 20 fietsminuten bereikbaar. Het herenhuis is in een prachtige groene omgeving gesitueerd en de witte gevels met markante rode kleurstelling maken dit huis tot een van de unieke pareltjes in Haren. De achtertuin met groot terras is gesitueerd op het zuidwesten, de royale voortuin op het oosten.

Door de jaren heen is dit herenhuis goed onderhouden en gemoderniseerd en beschikt over 5 ruime slaapkamers op de verdiepingen.

Indeling begane grond:
Overdekte entree, hal met toilet, garderobe en trapopgang. De woonkamer is heerlijk ruim (41 m2) en bovenal licht, de erker met glas in lood geeft volop sfeer in combinatie met de parketvloer, open haard en deuren naar het terras op de achterzijde. Aansluitend aan de woonkamer is een werk – speel – tv-kamer van 9 m2. Een ideale ruimte voor de kids!

De open keuken is voorzien van een uitstekend geoutilleerde moderne Bulthaup keuken met achteringang. Vanuit de hal is de dubbele kelder te bereiken, een als provisie – wijnkelder, de andere als berging en wasruimte.

Verdieping I:
Middels de fraaie trapopgang is de eerste verdieping met 3 slaapkamers van 20, 18 en 9 m2 bereikbaar, de kamers zijn voorzien van vaste kasten en de voorzijde van prachtige glas in lood ramen. Twee slaapkamers bieden toegang tot een balkon op zowel de voor- als achterzijde. Badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Verdieping II:
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers van 13 (met wastafel) en 12 m2, de kamer op de achterzijde heeft een grote dakkapel. Daarnaast beschikt deze verdieping over de nodige bergruimte (2 separate kamers) en is de mogelijkheid voor een tweede badkamer aanwezig.

Verdieping III:
Vliering – bergzolder.

Tuinkamer – garage:
Achter het herenhuis is een garage met aansluitend een prachtige tuinkamer, deze ruimte van 22 m2 heeft deuren naar de tuin, beschikt over een houtkachel. De tuinkamer kan voor vele doeleinden worden gebruikt; van chillplek tot werkruimte of atelier, het behoord tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
-Markant en goed onderhouden herenhuis op prachtige woonplek;
-Ligging dicht bij de st Nicolaasschool;
-Diepe voor- en achtertuin.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie