Rijnstraat 10, 9725ET GRONINGEN

Vraagprijs

€ 325.000 kosten koper

Woonopp.

86 m2

Omschrijving

Sinds jaar en dag is de Rivierenbuurt van Groningen voor velen een aantrekkelijke wijk om te wonen. Naar ons idee volledig te begrijpen omdat de wijk zelf een fijne sfeer kent, we er de nodige voorzieningen vinden op het gebied van bijvoorbeeld winkels voor dagelijkse boodschappen en liggen het Centraal Station en ook het stadscentrum van Groningen op zeer geringe afstand. In deze leuke wijk mogen wij aan de Rijnstraat een zorgvuldig gerenoveerde benedenwoning bestaande uit twee woonlagen te koop aanbieden. De renovatie is zeer recent afgerond en het resultaat mag er zijn. Zo zijn de houten vloeren op de begane grond vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, zijn de vloeren en wanden opnieuw afgewerkt, zijn keukeninrichting en sanitair volledig vernieuwd en is er een nieuwe cv-ketel geïnstalleerd. Met andere woorden; hier kun je direct van al het comfort gaan genieten!

De voordeur geeft toegang tot de hal met wc en trapopgang en van daaruit kom je in de woonkamer met halfopen keuken. Op de eerste etage zien we drie slaapkamers en de nieuwe badkamer. Volledig bij de tijd qua afwerking en sfeer! Het leuke van een stadswoning als deze is natuurlijk de achtertuin met berging en achterom. Een mooi verlengstuk van deze heerlijke benedenwoning.

Er is sprake van een geactiveerde Vereniging van Eigenaars (VvE), samen met de eigenaar van de bovenwoning. De maandelijkse bijdrage is eerst vastgesteld op €50,--.

Belt u met ons kantoor voor een bezichtiging, deze stadswoning is mede vanwege de renovatie meer dan de moeite waard!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie