Scharlakenlaan 12, 9751HD HAREN GN

Vraagprijs

€ 875.000 kosten koper

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

1.900 m2

Omschrijving

Design klassieker met uitzonderlijk woongenot!

Verscholen in het groen, aan de zuidelijke rand van het dorp gelegen vrijstaand familiehuis op een royaal perceel van 1900 m2. Deze bijzondere villa is gebouwd in 1968, de buitenzijde geeft weinig prijs van de bijzonder speelse architectuur aan de binnenzijde. Bij binnenkomst word je direct verrast door de markante hal met een prettige lichtinval door de voor dit huis kenmerkende dakkapellen.

Feitelijk is het een heerlijk ruim gezinshuis met maar liefst 6 slaap/werkkamers en twee badkamers. De woonplattegrond is fijn en riant met 225 m2 aan woonoppervlak waarbij een volgende bewoner zeker zijn eigen stempel op de modernisering kan drukken, dit heeft de villa namelijk wel nodig.

Zowel vanuit de living als de keuken is de ruimte van de tuin perfect te ervaren, een heerlijk lommerrijke groene woonplek met veel privacy, verschillende terrassen, borders en een groot gazon.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe en toilet. In het hart van het huis is de imposante hal gelegen, door de hoogte, lichtinval en de lange open overloop van de verdieping is deze ruimte in één woord prachtig! Het is ook zeker functioneel want alle ruimten zowel op de begane grond als de verdieping zijn vanuit hier bereikbaar. Dat maakt ook dat het hebben van een kantoor – praktijk aan huis uitstekend tot de mogelijkheid behoort zonder dat het bezoek door het privégedeelte komt.

De living (51 m2) is op het zuid – westen gesitueerd en heeft ook een plafond tot in de nok van het huis. Daarnaast zijn er deuren naar het terras en is er een open haard aanwezig. De keuken (12 m2) beschikt over een kastenwand en is naast de living en heeft eveneens zicht en toegang op de tuin.

Op de begane grond zijn 3 (slaap-)kamers aanwezig van 16, 15 en 10 m2 allemaal voorzien van vaste kasten. Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.
De garage is 32 m2 groot en heeft een “drive through” en een zolderberging.

Verdieping:
De overloop biedt toegang tot de overige 3 slaapkamers van 26, 10 en 17 m2, ook deze beschikken over kastruimte en één over een balkon. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

Kortom een riante villa op een royaal perceel met een speelse maar zeer praktische woonplattegrond!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie