Splitting 12, 9356HG TOLBERT

Vraagprijs

€ 509.000 kosten koper

Woonopp.

182 m2

Perceelopp.

820 m2

Omschrijving

Aan de rand van woonwijk Sintmaheerdt in Tolbert, grenzend aan de Tolbertervaart, staat dit ruime, uitgebouwde gezins/landhuis met dubbele garage op een mooi groot perceel van in totaal 820 vierkante meter. Het bijzondere van de ligging is niet in de laatste plaats het prachtige zicht vanuit het huis en de achtertuin over de achtergelegen landerijen. De huidige eigenaren wonen er al geruime tijd. Hun kinderen groeiden in deze rustige en veilige leefomgeving op maar nu zijn ze toe aan een nieuwe uitdaging, vandaar dat wij dit huis te koop mogen aanbieden.

De begane grond bestaat uit de hal/entree met wc, een L-vormige woonkamer met open haard en dichte woonkeuken en bijkeuken, een slaap-/werkkamer en de al eerder benoemde dubbele garage. In 2005 kozen de huidige eigenaren ervoor om uit te bouwen, op de begane grond is dit gebeurd ter plaatse van de keuken/bijkeuken en op de etage is de ruimte boven de garage optimaal benut met twee slaapkamers en een tweede doucheruimte (met eigen geiser).
De etage bestaat verder uit twee slaapkamers, waarvan één met ruime inloopkast, de hoofdbadkamer (2005) en een riante overloop die meer dan voldoende ruimte biedt voor een extra werkplek of een gamehoek bijvoorbeeld.

Dit huis is geïsoleerd tijdens bouw en verbouw, wordt verwarmd door middel van een cv-combiketel ('13), is gedeeltelijk voorzien van screens voor de ramen en op het dak liggen maar liefst 24 zonnepanelen ('15). Er ligt vloerverwarming in de hal, de (bij)keuken en de grote badkamer. De woning beschikt over een actieve glasvezelaansluiting en is voorzien van een alarminstallatie.

De tuin is prachtig van formaat, netjes onderhouden en voorzien van een schuur met een gezellige veranda.

Tolbert/Leek is een levendig dorp met een goed voorzieningenniveau, onder meer met basis- en voortgezet onderwijs (op loopafstand van de woning) en diverse (sport)verenigingen en een grote manege. De stad Groningen is dichtbij en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (bushalte op loopafstand, rechtstreekse verbinding).

Al met al wat ons betreft een interessant huis voor de liefhebber van comfort, ruimte en een mooie, landelijke en rustige woonomgeving!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie