St Annerweg 10, 9781TN BEDUM

Vraagprijs

€ 165.000 kosten koper

Woonopp.

76 m2

Perceelopp.

860 m2

Omschrijving

Pittoreske plek net buiten het dorp Bedum!

Dit eenvoudige van oudsher keuterboerderijtje is gelegen aan de Oostkant van Bedum, een super landelijke plek met zowel op de voor- als achterzijde weidse vergezichten over de landerijen. De Sint Annerweg zal op termijn een rustiger weg worden als de nieuwe Oost route is gerealiseerd.

Het perceel is ruim 800 m2 groot en de bouwkundige kwaliteit van het huis maakt dat er ook kan worden nagedacht over nieuwbouw op deze mooie plek. De locatie valt onder het bestemmingsplan “buitengebied” vastgesteld op 17-12-2009, de bestemming is Wonen-1 en er is een bouwvlak van toepassing. Uitgebreide informatie is hierover te vinden op ruimtelijkeplannen.nl

Voor wie handig is en graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt is renovatie natuurlijk ook een optie, feit is wel dat het object Mijnbouwschade heeft. Onderzoeken hebben reeds plaats gevonden.

Indeling begane grond:
Entree – hal met meterkast, slaapkamer (14 m2) met kast – wastafel . Dichte eenvoudige keuken (11 m2), woonkamer van 19 m2, slaapkamer (12 m2) met wastafel. Doucheruimte en een apart toilet. Inpandige berging/schuur (19 m2) met aansluitend een aangebouwde garage van 14 m2.

Verdieping:
Zolder – berging.

Kortom een plek met potentie net buiten het fijne dorp Bedum.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie