Stoepveldsingel 128, 9403SL ASSEN

Vraagprijs

€ 325.000 kosten koper

Woonopp.

100 m2

Omschrijving

Een heerlijk licht en fraai vierkamer-appartement in kleinschalig en luxe appartementengebouw "Briljant", gelegen in de woonwijk Marsdijk. Het mooie van de locatie is de ruime opzet van de bebouwing in combinatie met de vele wijkvoorzieningen die Marsdijk kent. Bovendien ligt het aan de rand van Assen zodat u desgewenst ook binnen een paar minuten het buitengebied opzoekt. Maar het gaat uiteraard in eerste instantie om de woning. We kunnen met de lift of met de trap naar de op één na hoogste etage. De entree van het appartement grenst aan een ruime hal. In de woning zien we een hal die toegang geeft tot twee slaapkamers, de badkamer, wc, wasruimte en natuurlijk de woonkamer. Vanuit de woonkamer vervolgens zijn de derde slaap-/werkkamer en de halfopen keuken toegankelijk. Het ruime balkon is gericht op het noorden en dat geeft een prettige lichtinval in de woonkamer, bovendien kun je op die manier op warme dagen overdag lekker in de schaduw zitten en in de avond genieten van de ondergaande zon. Met de steeds warmer wordende zomers een prettige bijkomstigheid naar ons idee.

Het appartementengebouw waarin u deze woning dus op de tweede etage vindt is voorzien van allerlei luxe. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een afgesloten entree met videofooninstallatie, de lift en zonnepanelen op het dak voor de gezamenlijke elektriciteitskosten. Het zorgt al met al voor veilig en comfortabel wonen zoals steeds meer mensen dit aantrekkelijk lijken te vinden.

Een berging (ca. 3 x 2,5 meter) op de begane grond en een eigen parkeerplaats gelijk achter het gebouw maken het geheel compleet. En als u tenslotte ook bedenkt dat de bij de KvK ingeschreven Vereniging van Eigenaars actief en financieel gezond is dan blijft er toch weinig te wensen over?

Bijzonderheden:
- Nieuwe en eigentijdse afwerking wc en badkamer (2020).
- Nieuwe koel-/vriescombinatie (2021).
- Nieuwe (eigen) cv-ketel (2020).
- Nieuwe box voor de mechanische ventilatie (2020).
- PVC-vloerafwerking.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie