Telefoonstraat 14, 9471EM ZUIDLAREN

Woonopp.

86 m2

Perceelopp.

223 m2

Omschrijving

Op korte wandelafstand van het gezellige dorpscentrum van Zuidlaren ligt deze charmante twee-onder-één-kapwoning met diepe achtertuin op het zuiden. Dit huis is in de afgelopen maanden op luxe en eigentijdse wijze verbouwd tot een comfortabel en sfeervol huis waar u als nieuwe eigenaar zo in kunt.

De hal/entree geeft toegang tot de woonkamer-en-suite. Vanuit het achterste deel van de woonkamer geven dubbele tuindeuren toegang tot de beschutte achtertuin. Ook staat dit deel van de woonkamer in verbinding met de keuken. De keukeninrichting is stijlvol en luxe en van alle gemakken voorzien. Achter de keuken vervolgens zien we een bijkeuken met ruimte voor de wasmachine en de wc. Vanuit deze ruimte heeft u eveneens toegang tot de achtertuin.

Als we dan vervolgens de trap naar de etage oplopen dan valt gelijk op hoe mooi de balkenconstructie in beeld is gebleven. Dit geeft duidelijk een sfeerverhogend effect en door het ontbreken van lage plafonds vergroot het bovendien het ruimtelijke gevoel. Naast de twee kamers en de luxe badkamer biedt de riante overloop op twee plekken ruimte voor het maken van een lichte thuiswerkplek.

Zoals benoemd is de tuin mooi van formaat en op het zuiden gericht zodat je er al vroeg in het voorjaar buiten kan zitten. De bestrating is netjes voor elkaar en de inrichting van het achterste deel is naar eigen inzicht in te vullen.

Een compact maar instapklaar woonhuis in één van de mooiste dorpen van Drenthe!

Bijzonderheden:
- Het energielabel G dateert van voor de verbouwing/verbetering en zal naar verwachting nu gunstiger uitpakken.
- Overdracht kan op korte termijn.
- Kelder aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie