Tolberterstraat 38, 9351BH LEEK

Woonopp.

111 m2

Omschrijving

Wonen in Athos!

In het zeer recent gerealiseerde appartementencomplex “De Musketiers” bieden wij een zeer fraai energiezuinig appartement aan van 111m2. Het complex is in een parkachtige setting gerealiseerd en vormt hiermee een natuurlijke overgang tussen Landgoed Nienoord en het Dorp Leek. Zowel uitvalswegen als winkels zijn letterlijk “om de hoek”. Dit geldt ook voor de prachtige natuur rondom Nienoord en uiteraard het Leekstermeer. Een bushalte om de hoek met een goede verbinding naar o.a. Groningen.

Kortom wonen in De Musketiers staat garant voor comfort en bovenal het gemak van alle voorzieningen in de directe omgeving!

Indeling:
De centrale hal – entree met videofoon installatie, vanuit de hal bereikt u ook de inpandige berging.
Het appartement beschikt over een hal/entree met toilet en garderoberuimte. De living is heerlijk ruim (48 m2) en bovenal licht doordat de ramen tot aan de vloer doorlopen. Het balkon is lekker ruim (16 m2) en middels een schuifpui te bereiken.

Door de ligging van het appartement op de begane grond hebt u een fijn zicht op al het leven en bewegen op de Tolberterstraat, geen dag zal hetzelfde zijn.

De open keuken is modern en beschikt over een kook –spoeleiland, inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron.

Het appartement heeft 2 slaapkamers van 12 en 14 m2 en een riante badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Voorts is een bijkeuken met daarin de aansluitingen voor de wasmachine – droger en uitstort gootsteen. Naast de voordeur is nog een berging – technische ruimte voor de aardwarmtepomp en het WTW-systeem. Het gehele complex is gasloos gebouwd en daarmee klaar voor de toekomst. Het appartement heeft in alle ruimtes vloerverwarming en met de aardwarmtepomp is het mogelijk om in de zomer te koelen waardoor er altijd een aangename temperatuur in de woning is.

Het parkeren kan in de eigen afgesloten parkeergarage, deze is gesitueerd onder het tegenovergelegen appartementengebouw en kan via de achterdeur van Athos en de tuin bereikt worden. Rondom het gebouw is voldoende openbare parkeergelegenheid.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie