Torenvlakte 1, 9166RS SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 650.000 kosten koper

Woonopp.

42 m2

Perceelopp.

798 m2

Omschrijving

*** WEGENS GROTE BELANGSTELLING OP VOORHAND IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. WEL KUNT U UW INTERESSE KENBAAR MAKEN VIA INFO@VERVERJETWINTERS.NL ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST VOOR DIT OBJECT KUNNEN PLAATSEN ***

Nabij de voet van de witte Zuidertoren staat een klein maar zeer charmant recreatiehuis met op haar gevel de woorden 'Carpe Diem'. Hoe toepasselijk! Het gaat hier wat ons betreft om een voortreffelijke ligging omdat het een aantrekkelijke combinatie betreft van dorp en natuur. Over het algemeen hebben diegenen die een huis zoeken op het eiland een uitgesproken voorkeur; in het dorp of juist in de duinen. Deze kavel van bijna 800 vierkante meter eigen grond biedt naar onze mening een prachtige combinatie van beide.

De verkopende familie heeft het in haar bezit sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw. Ooit heeft het op erfpachtgrond gestaan maar dat is inmiddels lang geleden afgekocht. Verder is het huisje eind jaren tachtig en later zo rondom 2002 gemoderniseerd en opgeknapt. Het betreft een houtskelet opbouw op een gemetseld trasraam. Het dak is bedekt met dakpanplaten en de kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. De vloer is van hout en het geheel wordt verwarmd middels een cv-combisysteem. De kavel is mooi van formaat en onder meer voorzien van een berging in de vorm van een bunker, dat heeft iets speciaals en de bergruimte is zo tegelijkertijd mooi uit het zicht!

In het bestemmingsplan vinden we voor dit perceel de bestemming Recreatiewoningen-4. Er is desgewenst ruimte om een groter deel te bebouwen, hoger lijkt ook te kunnen. Dit uiteraard voor diegenen die aan het huis in haar huidige vorm niet genoeg hebben. Ook iets om tijdens een bezichtiging verder over van gedachten te wisselen misschien.

Wij zijn van mening dat dit - zeker in de huidige tijd van weinig aanbod op het gewilde Schiermonnikoog - een buitenkans is. Wordt dit uw plek om lekker tot rust te komen de komende jaren?

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie