Troelstralaan 58, 9722JM GRONINGEN

Woonopp.

156 m2

Perceelopp.

293 m2

Omschrijving

Aan de zuidelijke rand van Groningen ligt de wijk Helpman, voor velen een zeer gewilde woonomgeving. Dit sfeervolle en ruime helft van een dubbel woonhuis met vijf slaapkamers vinden we in de Troelstralaan, een laan die wordt gekenmerkt door autoluw eenrichtingsverkeer en een zeer brede opzet met oude karakteristieke bomen aan weerszijden. Nabij alle voorzieningen van de wijk en op een minuut of tien fietsen van de Grote Markt!

De entree zien we aan de voorzijde van het huis met daarachter een vestibule en de hal. In deze hal ook toegang tot de wc, de grote kelder en de trapopgang naar de etages. Vervolgens de living met open keuken. Eigentijds, luxe en sfeervol. Sfeervol niet in de laatste plaats vanwege de houtkachel in de woonkamer. Zowel via een deur in de keuken als ook via dubbele deuren in de woonkamer is de achtertuin te bereiken (eveneens via garage/berging).
Op de eerste etage zien we drie slaapkamers en de badkamer met bad, douche, wc en wastafel.
Vervolgens op de tweede etage nog eens twee kamers en een tweede badkamer met douche en wastafel. En tenslotte boven deze etage een vliering.

De achtertuin is voor stadsbegrippen mooi van formaat, er staat een stenen berging in met een oppervlakte van ongeveer 6 vierkante meter. De garage/berging is aangebouwd en biedt nog eens ruim 16 vierkante meter aan bergruimte. Dit huis brengt ruimte en sfeer in een zeer aantrekkelijke woonomgeving. Wat wilt u nog meer?

Bijzonderheden:
- 12 Zonnepanelen.
- Jonge keuken (2017).
- Badkamer vernieuwd in 2005.
- Garage/berging is verhoogd, geïsoleerd en wordt verwarmd.
- Hoofddak is voorzien van nieuwe pannen en isolatie omstreeks 2012. Platte dak op garage/berging is in 2008 vernieuwd en voorzien van sedumbedekking. De berging in de tuin is in 2018 voorzien van sedumbedekking.
- Mandelig eigendom in achtergelegen gang maar momenteel geen toegang tot deze brandgang.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie