Vestdijklaan 21, 9721VM GRONINGEN

Vraagprijs

€ 689.000 kosten koper

Woonopp.

255 m2

Perceelopp.

616 m2

Omschrijving

Op een buitengewoon fraaie woonlocatie in De Wijert-Zuid gelegen villa met een uitermate prettige woonplattegrond en goed besloten tuin. De villa is zeer robuust gebouwd midden jaren ’70 en altijd goed onderhouden. Een heerlijk familiehuis met 5 slaapkamers waarvan een slaapkamer met eigenbadkamer op de begane grond.

De plek is gunstig qua voorzieningen zoals scholen, winkels en uitvalswegen en het stadscentrum is op 10 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe en trap naar zowel de verdieping als naar de ondergelegen kelder. De living is ruim van opzet (73 m2) en volledig op het zuid – westen georiënteerd. Feitelijk bestaat de living uit een woonkamer met haard op de voorzijde en een eetkamer op de achterzijde met schuifpui naar de veranda – tuin. Half open moderne keuken die is voorzien van inbouwapparatuur.
Aansluitend aan de keuken is de achter hal met eveneens een deur naar het terras. Slaapkamer van 17 m2 met eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Vanuit de achter hal is ook de garage/berging/bijkeuken van 20 m2 te bereiken.

De ondergelegen kelder van 22 m2 is voor vele doeleinden geschikt, thans is deze ruimte voorzien van een bar, maar kan ook prima als chill – speelruimte worden gezien, de kelder is volledig verwarmd.

Verdieping I:
Ruime overloop met werkruimte van 12 m2 met deur naar het balkon op het zuiden. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, slaapkamer I van 27 m2 beschikt over een grote kastenwand en eveneens toegang naar het balkon. Slaapkamer II van 13 m2 is gelegen op de achterzijde en biedt toegang tot een bergruimte. Badkamer met dubbele wastafel, bidet, toilet, douche en ligbad.

Verdieping II:
Overloop – vide met twee gezellige slaapkamers beide 10 m2 groot.

De fraai besloten tuin is volledig op het zuid – westen georiënteerd, naast de veranda zijn er verschillende terrassen waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is.

Kortom bent u opzoek naar een robuust huis, met volop leefruimte zowel binnen als buiten die op een prachtige woonplek aan de zuidkant van de stad Groningen is gelegen, dan is dit uw kans!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie