Zonnedauwweg 22, 9753GL HAREN GN

Woonopp.

92 m2

Perceelopp.

134 m2

Omschrijving

Op een leuke woonplek, nabij het winkelcentrum van Oosterhaar gelegen uitgebouwde tussenwoning met gezellige tuin met veranda en berging met achterom.

Wonen in de wijk Oosterhaar staat garant voor comfortabel wonen nabij voorzieningen zoals het NS-station, het dorpscentrum van Haren op fietsafstand maar ook het vernieuwde buurtwinkelcentrum aan het Anjerplein met supermarkt en gezondheidscentrum is op steenworpafstand gelegen. Diverse basisscholen en voortgezet onderwijs zijn goed bereikbaar. Voor wie van wandelen of sporten houdt, biedt Haren diverse sportfaciliteiten en natuurgebieden voor een wandeling of een fietstocht.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe, trapkast en trap naar de verdieping. De woonkamer is heerlijk licht en biedt middels deuren direct toegang tot het terras op de achterzijde. De moderne keuken is half open en eveneens heerlijk licht door de aanwezigheid van een lichtkoepel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en beschikt over een achteringang waar ook de aansluitingen zijn voor het witgoed. De woonkamer met open keuken zijn gezamenlijk 42 m2.

Het terras op de achterzijde heeft een gezellige veranda en een praktische schuur die ook toegang geeft tot de aanwezige achterom.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers van 8, 10 en 11 m2 waarbij de kamers op de voorzijde toegang bieden tot een balkon op de voorzijde. Badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Het huis is voorzien van 9 zonnepanelen en in 2020 op de achterzijde vergroot zodat een ruime keuken en achteringang is ontstaan.

Kortom een leuk huis op een fijne woonplek in Haren!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie