Cindy Renkema

Marketing- & Communicatie

Bij toeval was mijn eerste marketing- & communicatiefunctie in 2001 op een groot makelaarskantoor in de Stad Groningen en sinds die tijd heeft het werkveld van vastgoed en makelaardij me enorm weten te boeien. Het hele traject van een woning optimaal presenteren en die ene koper weten te vinden is een uitdagende combinatie van ratio en emotie, van aankoop en verkoop, van marketing en communicatie.

Bij Verver Jet Winters Makelaars ondersteun ik de makelaars en de binnendienst collega’s bij het matchen van woningzoekenden met het actuele aanbod in de markt. Zelf heb ik jarenlang in de stad Groningen gewoond. Na een intensieve huizenzoektocht in de Noordelijke regio naar een woning met meer ‘buiten gevoel’ woon ik tegenwoordig met veel plezier samen met mijn gezin in Glimmen.

Naast de zoekersbegeleiding beheer ik alle (digitale) communicatiemiddelen van Verver Jet Winters, zoals bijvoorbeeld onze nieuwsbrief en Social Media kanalen. Om mee te kijken in het dagelijks reilen en zeilen op onze kantoren nodig ik u van harte uit om ons te volgen op Facebook, Instagram en YouTube!

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.