Een huis kopen?
Verver Jet Winters Makelaars!

Uw aankoopmakelaar met het juiste netwerk in Groningen, Haren en Drenthe

U zoekt een huis. Niet zomaar een huis. Úw nieuwe huis. Met onze aankoopbegeleiding vindt u niet alleen het juiste huis, we zorgen ook dat u een weloverwogen aankoop doet. Heeft u zelf een huis gevonden en wilt u een aankoopmakelaar met gerichte begeleiding? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met een mix van gedegen marktkennis en ervaring begeleiden we u bij alle facetten van aankoop van een huis in Groningen, Haren en Drenthe. Dat doen we in een aantal stappen:

KENNISMAKEN
Uw zoektocht via ons kantoor begint met een kennismakingsgesprek met één van onze makelaars. We verdiepen ons in uw woonwensen en vertellen meer over onze dienstverlening en werkwijze. Afspraken leggen we helder vast in een opdracht tot dienstverlening.

ZOEKOPDRACHT
De woningmarkt is altijd in beweging. In deze dynamiek houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van het aanbod, zowel van de huizen die al op de markt zijn, als wat nog te koop komt en/of in stille verkoop is. Het netwerk van onze makelaars maakt daarin regelmatig het verschil. Is er een huis dat uw interesse heeft, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

BEZICHTIGING
Tijdens de bezichtigingen wordt u begeleidt door uw vaste, eigen makelaar. Terwijl u bedenkt of u zichzelf in het huis ziet wonen, letten wij op bouwkundige staat, de omgeving, marktwaarde en uw (oorspronkelijke) wensen. Wat u van ons mag verwachten is een open en eerlijk aankoopadvies over het huis.

ONDERHANDELING
Dan begint voor veel kopers een spannende fase: de onderhandeling. We adviseren u over de prijs, voorwaarden en beste strategie. Ook het uitbrengen van een bod en het voeren van de onderhandelingen hoort vanzelfsprekend bij onze dienstverlening.

KOOPOVEREENKOMST
Is er overeenstemming dan zorgen we voor een goede afwikkeling. We begeleiden de koopovereenkomst, ondertekening en controleren de voortgang.  Bij de overdracht van het huis zijn we aanwezig bij de eindinspectie en het passeren van de notariële akte bij de notaris. Het moment dat u definitief de sleutels van uw nieuwe huis in ontvangst neemt, blijft voor ons ook altijd een mooie afsluiting van een gezamenlijk traject!

EXPATS
Bent u expat, woont en/of werkt u in het buitenland en zoekt u vanuit het buitenland een huis in Groningen, Haren of Drenthe omdat u binnenkort naar Nederland verhuist? Vanuit ons kantoor in Haren begeleiden we al jaren met succes expats  die in het buitenland verblijven en een huis willen aankopen in Groningen, Haren of Drenthe. We bieden een expat aankoopdienstverlening op maat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

TARIEF AANKOOP ÉN VERKOOP
Wilt u uw huis verkopen en schakelt u ons tevens in als aankoopmakelaar?  Daarvoor hebben we een aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. Kijk ook bij verkoop voor meer informatie over onze dienstverlening als verkoopmakelaar.

Zoekt u een huis in Groningen, Haren of Drenthe? Bel of mail voor een afspraak of gebruik onderstaand afspraakformulier. We worden graag uw aankoopmakelaar!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

*
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie