Weten wat uw huis waard is?
Verver Jet Winters Makelaars!

Voor een erkende taxatie van uw huis in Groningen, Haren en Drenthe

De makelaars van Verver Jet Winters taxeren jaarlijks vele huizen in opdracht van particulieren, banken, hypotheekadviseurs en gemeenten. Na de opname van uw huis, villa, appartement of monument maken we een waardeanalyse en doen onderzoek. De bevindingen worden goed onderbouwd en in heldere taal vastgelegd in een gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan het doel van de taxatie. Dit kan zijn het verkrijgen van een hypotheek, fiscale doeleinden, nalatenschap, NHG en verkoop/aankoop. Wij zijn aangesloten bij NWWI.

TAXATIE EN VERKOPEN OF AANKOPEN
Taxatie is een essentieel onderdeel van elke aankoop en verkoop. Onze makelaars zijn daarom tevens geregistreerde taxateurs die gevalideerde taxaties uitvoeren. Wilt u weten wat er komt kijken bij de aankoop of verkoop van uw huis? Kijk dan ook bij VERKOOP en AANKOOP voor meer informatie over onze dienstverlening als uw aankoopmakelaar.  

Heeft u een taxatie nodig in Haren, Groningen of Drenthe? Neem contact met ons op voor meer informatie over woningtaxaties of gebruik onderstaand formulier.

Taxatie aanvragen

*
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie