Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

De mooiste villa's, landhuizen en boerderijen

in Groningen, Haren, Drenthe en op Schiermonnikoog

Verver Jet Winters Makelaars is dé specialist in de verkoop en aankoop van exclusieve huizen. Bij Verver Jet Winters Makelaars is exclusief wonen niet alleen onze specialiteit, het is al ruim 60 jaar onze ervaring en passie. U kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop en taxatie.

Wij zijn actief in Groningen (stad en provincie), Haren, Drenthe en op Schiermonnikoog. Deze regio kenmerkt zich door een schat aan bijzonder vastgoed, variërend van monumentale herenhuizen langs de Groningse singels tot imposante jaren '30 villa's in Haren. Van prachtig gerenoveerde rietgedekte woonboerderijen en paardenvastgoed tot eigentijdse, architectonische landhuizen op adembenemende percelen. Ons kantoor heeft bovendien een historische connectie met Schiermonnikoog, waar we met succes de verkoop en aankoop van (recreatie-)huizen tot stand brengen.

Bij Verver Jet Winters Makelaars koesteren we het voorrecht om deze schitterende eigendommen voor onze cliënten te mogen verkopen en aankopen. Onze aanpak vereist niet alleen ervaring, grondige marktkennis en een uitgebreid netwerk, maar ook een ongeëvenaarde passie voor vastgoed. Al meer dan 60 jaar is deze passie de drijvende kracht achter ons succes. We zijn pas echt tevreden over ons werk als we zien dat we uw - en onze - verwachtingen hebben overtroffen.

Professioneel, ervaren en met oog voor detail. Dát is Verver Jet Winters Makelaars.

Aankoop

Met onze aankoopbegeleiding vindt u niet alleen het juiste huis, we zorgen ook dat u een weloverwogen aankoop doet. Professioneel, ervaren en met oog voor detail.

Aankoop

Verkoop

Onze ervaren makelaars begrijpen wat er allemaal op u afkomt bij het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen en bieden een heldere en doortastende verkoopstrategie.

Verkoop

Consultancy

Beleggen in vastgoed, vastgoedinvesteringen – en ontwikkelingen is en blijft een aantrekkelijke optie. Wij zijn hiervoor uw adviespartner bij uitstek.

Consultancy

Taxaties

Taxatie is een essentieel onderdeel van elke aankoop en verkoop. Onze makelaars zijn geregistreerde taxateurs die gevalideerde (NWWI) taxaties uitvoeren.

Taxaties

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert