Welkom bij Verver Jet Winters Makelaars

Dé makelaar in exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe

Bij Verver Jet Winters Makelaars gaan we voor maximaal resultaat. We combineren passie met ondernemingszin – indien nodig zoeken we buiten de gebaande paden – met een scherp oog voor detail. Op alle juridische, bouwkundige en menselijke aspecten die bij de aankoop of verkoop van een huis aan de orde komen, mag u van ons advies en begeleiding verwachten. 

Verver Jet Winters geeft eerlijk en transparant advies en doet dat al meer dan zestig jaar. We zijn buitengewoon trots op ons uitgebreide lokale en regionale netwerk en klantenkring die we in Haren, Groningen (stad en provincie) en Drenthe als makelaar hebben opgebouwd. Ons landelijke netwerk met de makelaars van Qualis en Baerz & Co is een extra toegevoegde waarde, net als ons netwerk op Schiermonnikoog. We zijn wars van korte termijn effectbejag, we doen ons werk liefst met lef, vertrouwen en pure passie. Ziedaar het verschil tussen die ene makelaar en Verver Jet Winters Makelaars.

Ons hechte team bestaat uit persoonlijke dienstverleners met oog voor detail. Onze makelaars zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM). Een hecht en deskundig team. Een team dat met plezier samenwerkt: een uitzonderlijk team!

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie