LIEVER DE UITZONDERING DAN DE REGEL

De Verver Jet Winters Makelaar gaat nooit voor minder dan maximaal resultaat. Met uitzonderlijke passie combineren we ondernemingszin – indien nodig zoeken we buiten de gebaande paden – met een scherp oog voor detail. Op alle juridische, bouwkundige en communicatieve aspecten die bij de aankoop of verkoop van een huis aan de orde komen, mag u van ons advies en begeleiding verwachten. 

Verver Jet Winters geeft eerlijk en transparant advies en doet dat al meer dan zestig jaar. We zijn buitengewoon trots op ons uitgebreide lokale en landelijke netwerk en de brede klantenkring die we stap voor stap hebben opgebouwd. We zijn wars van korte termijn effectbejag, we doen ons werk liefst met lef, vertrouwen en pure passie. Ziedaar het verschil tussen die ene makelaar en een echte Verver Jet Winters Makelaar.

Ons hechte team bestaat uit persoonlijke dienstverleners met oog voor detail. Onze makelaars zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM). Een hecht en deskundig team. Een team dat met plezier samenwerkt: een uitzonderlijk team!

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.