Header

QUALIS MAKELAAR

Qualis is een label met klasse voor het hogere segment. Toegekend aan ruim 30 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van huizen in het hogere segment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en sterke marktpositie.

Verver Jet Winters maakt als Qualis Makelaar gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM Makelaars. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend. Aan het Qualis-label herkent u daarom de makelaars met ervaring en een brede expertise in dit zo specifieke segment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient.

In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw huis een doordachte verkoopstrategie vereist. Er is meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda. De doelgroep voor deze huizen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuw huis, maar staat in veel gevallen wel open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet altijd actief het aanbod op internet. Qualis NVM Makelaars brengt uw huis daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie; komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen!

Verver Jet Winters is als Qualis Makelaar succesvol mede dankzij een gerichte inzet van Qualis Magazine. Samen met de Qualis Gallery wordt deze gericht verspreid in een landelijk netwerk van (potentiële) doelgroepen, relaties en diverse leestafels. Wilt u meer weten wat wij als Qualis Makelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk ook het magazine online. 

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie