Wilt u beleggen in vastgoed?
Verver Jet Winters Makelaars!

Uw adviseur bij vastgoedinvesteringen in Groningen, Haren en Drenthe

U heeft uw sporen financieel verdiend en zoekt naar mogelijkheden voor meer rendement? Beleggen in vastgoed, vastgoedinvesteringen – en ontwikkelingen is en blijft een aantrekkelijke optie. Maar welk pand of locatie is geschikt? Kan een object opgedeeld worden in appartementen? Hoe zorgt u ervoor dat uw investering rendeert?

Het zijn vragen die kunnen opkomen als het gaat om vastgoedbelegging en -investering. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis van de locale en regionale woningmarkt adviseren wij u hier graag over. 


BELEGGING
Zoekt u een huis voor uw studerend kind in Groningen? Wilt u beleggen in kamerverhuur in Groningen? Of zoekt u juist een huis voor de vrije sector verhuur? De makelaars van Verver Jet Winters zijn hiervoor uw adviespartner bij uitstek. Gedegen, onderbouwd en vertrouwd. Úw adviseur bij vastgoedbeleggingen in Groningen, Haren en Drenthe.

TWEEDE HUIS
Zoekt u een tweede huis voor eigen gebruik? Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn. Zo brengen we op het mooie Waddeneiland Schiermonnikoog al jaren met succes vraag en aanbod bij elkaar. Ook als u veel in het buitenland verblijft en een appartement in Groningen zoekt om af en toe naar toe te kunnen gaan, ook dan begeleiden en adviseren we u graag.
Wilt u weten wat er komt kijken bij de aankoop van een huis? Kijk dan bij AANKOOP voor meer informatie over onze dienstverlening als uw aankoopmakelaar.

FINANCIEREN TWEEDE HUIS
Als u een tweede huis koopt of een vastgoedbelegging doet heeft u eigen geld nodig. Voor een tweede woning is de hypotheekrente niet aftrekbaar. Wilt u advies om uw tweede huis te financieren? Verver Jet Winters Makelaars heeft een netwerk van banken, hypotheekadviseurs en accountants met wie wij uitstekende contacten onderhouden. Afhankelijk van uw situatie kunnen we u doorverwijzen naar de voor u geschikte adviseur. Zo helpen we u op weg naar een deskundig, passend én onafhankelijk financieel advies.

Wilt u een recreatiewoning kopen en deze als hoofdverblijf gaan bewonen? Houd dan rekening met speciale regels en bepalingen. Ook als u een huis heeft gekocht voor uw studerend kind en daar andere huurders bij in wilt laten trekken krijgt u te maken met regels.


Wilt u advies over de aankoop van een tweede huis en/of een huis als belegging in Groningen, Haren of Drenthe? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of gebruik onderstaand contactformulier.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

*
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie