Zoekt u een verkoopmakelaar?
Verver Jet Winters Makelaars!

Succesvolle verkoop in Groningen, Haren en Drenthe

Wilt u uw huis verkopen? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze ervaren makelaars begrijpen wat er allemaal op u afkomt bij het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen en bieden een heldere en doortastende verkoopstrategie.

KENNISMAKEN EN WAARDEBEPALING
Een huis verkopen verloopt in een aantal stappen. Eén van onze makelaars komt bij u langs voor een kennismaking en toelichting op onze werkwijze. We bespreken met u wat er komt kijken bij de verkoop van uw huis. Ook luisteren we naar wat ú belangrijk vindt. Tijdens dit gesprek geeft de makelaar u globaal een waardebepaling van uw huis. 

VERKOOPADVIES
Na de kennismaking bieden we u een verkoopadvies op maat. Hierin staat de offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs van uw huis en adviseren we u over de verkoopstrategie. Onderlinge afspraken worden schriftelijk aan u weergegeven. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van uitzonderlijke huizen in Groningen, Haren en Drenthe, weten we wat kopers beweegt. Tijdens onze samenwerking mag u van ons inspiratie, activiteit, flair en doortastendheid verwachten. Wij zijn er voor u.

PRESENTATIE
Een goede presentatie is onderscheidend, representatief, stijlvol en doelgroepgericht. Om dit te bereiken werken wij met een ervaren team van professionals. We werken met een styliste en een vaste fotograaf- en videomaker. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals hoogtefotografie en digitale bezichtigingsmogelijkheden. Bij buitenopnames zetten we drone in waar kan. Hierdoor wordt uw exclusieve huis in de gehele omgeving getoond. Onze verkoopmakelaars en binnendienst zorgen ervoor dat uw huis wordt aangemeld met een wervende tekst, heldere plattegronden en goede foto’s. Daarnaast maken we een onderscheidende brochure van uw huis. Alles natuurlijk met een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

VINDBAARHEID
Uw huis moet vindbaar zijn waar de doelgroep het zoekt én waar degene die niet wist dat uw huis te koop is, het tóch vindt. De kanalen die we hiervoor inzetten zijn:

Onze eigen websitewww.ververjetwinters.nl
RealworksCentraal uitwisselingssysteem van alle NVM makelaars
Funda.nlNederlands druks bezochte huizensite met 36 miljoen bezoekers per maand
Luxevastgoed.nlLandelijk platform met de meest exclusieve, luxe woningen
Nationaalmonumentenplatform.nlLandelijk platform voor monumenten
FacebookSocial media platform met gebruikers en bereik
InstagramNederlands snelst groeiende social media platform
GoogleNederlands grootste zoekmachine met marketingadvertentie mogelijkheden
Stille verkoopNetwerk van onze eigen makelaars en zoekersbestand
MatchmakerPro-actieve werkwijze om collega-makelaars te attenderen op de bij hun ingeschreven relevante zoekers

BEZICHTIGING
Zodra belangstellenden zich melden, plannen we bezichtigingsafspraken in. U ontvangt vooraf van ons bericht over de geplande bezichtiging. Potentiële kopers worden vriendelijk ontvangen en professioneel rondgeleid. Onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd.

KOOPOVEREENKOMST
Verkoop- en koopafspraken leggen we vast in de koopovereenkomst. Na de ondertekening zorgen we dat de notaris de leveringsakte kan opstellen. Ook tijdens de eindinspectie en de overdracht bij de notaris staan we u bij.

TARIEF AANKOOP ÉN VERKOOP
Wilt u uw huis verkopen en schakelt u ons tevens in als aankoopmakelaar? Daarvoor hebben we een aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. Kijk ook bij AANKOOP voor meer informatie over onze dienstverlening als uw aankoopmakelaar.  

Wilt u uw huis in Haren, Groningen of Drenthe succesvol verkopen? Neem dan contact met ons op of gebruik onderstaand formulier. We worden graag uw verkoopmakelaar!

Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

Ja, ik wil graag een vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen.

*
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie