VERKOOP

De makelaars en andere teamleden van Verver Jet Winters begrijpen wat er allemaal op u afkomt bij het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen u en bieden een heldere en doortastende verkoopstrategie. Door jarenlange ervaring met de verkoop van uitzonderlijke huizen, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als Qualis makelaar een exclusief landelijk netwerk. 
Zo behartigen wij uw belang maximaal.

Samen met u bepalen wij een verkoopstrategie op maat. Onderlinge afspraken worden schriftelijk aan u weergegeven. Tijdens onze samenwerking mag u van ons inspiratie, activiteit, flair en doortastendheid verwachten. Wij zijn er voor u.

Door onze specialistische lokale en regionale kennis en ons landelijk Qualis netwerk weten wij daadwerkelijk sneller uw koper te vinden. Wij kennen de markt. 


Huis presentatie team
Dat de presentatie van uw huis onderscheidend, representatief, stijlvol en doelgroep gericht is, is het minste dat u van ons mag verwachten. Om dit doel te bereiken werken wij als team aan de presentatie van uw huis. Dit team is een combinatie van uw eigen makelaar en onze binnendienstmedewerkers, aangevuld met deskundige fotografen, videomaker en styliste. Door met vaste partners te werken weten we van elkaar hoe elk huis zo optimaal mogelijk gepresenteerd kan worden. Een vertrouwde en bewezen succesvolle samenwerking.


Woonvideo met drone
Verver Jet Winters onderscheid zich met stijlvolle presentatie van uw huis. Wij werken samen met professionele fotografen die tevens een exclusieve promotievideo van uw woning maken. Bij de buitenopnames zetten wij drone in waar kan. Door deze foto- en videotechniek wordt uw exclusieve huis in de gehele omgeving getoond. Een uitzonderlijke manier van presenteren die bij ons én uw woning past.

Ververjetwinters YouTube kanaal


Marketing- en internetkansen
De woningmarkt innoveert zich voortdurend. Internet, mobiel gebruik en social media zijn geen nieuwigheden meer. Het zijn vaste elementen waar we invulling aan geven bij de presentatie van uw huis. Wij zorgen dat uw huis gezien wordt dáár waar uw doelgroep is. Dat kan zijn op huizenwebsites en social media, maar ook middels een evenement en ons eigen Qualis-magazine. Doelgericht en op maat; zo bepalen we samen met u de juiste verkoopstrategie.


Matchmaker
Bij Verver Jet Winters werken we met de Matchmaker. Hierdoor kunnen we kijken hoeveel zoekers mogelijk interesse hebben in een object. En hoe goed het object bij de zoekerswensen past. Hierbij kijken we uiteraard naar onze eigen zoekers, maar ook naar zoekers die bij een collega makelaar zijn ingeschreven. Zo kunnen we pro-actief handelen indien een zoeker en een pand een mooie match vormen. 


Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.