Succesvolle verkoop in Groningen, Haren, Drenthe en op Schiermonnikoog

Wilt u uw huis verkopen? Onze ervaren makelaars begrijpen wat er allemaal op u afkomt bij het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen en bieden een heldere en doortastende verkoopstrategie.

Kennismaken en waardebepaling

Een huis verkopen verloopt in een aantal stappen. Eén van onze makelaars komt bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en toelichting op onze werkwijze. We bespreken met u wat er komt kijken bij de verkoop van uw huis. Ook luisteren we naar wat ú belangrijk vindt. Tijdens dit gesprek geeft de makelaar u globaal een waardebepaling van uw huis.

Verkoopadvies

Na de kennismaking bieden we u een verkoopadvies op maat. Hierin staat de offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs van uw huis en adviseren we u over de verkoopstrategie. Onderlinge afspraken worden schriftelijk aan u weergegeven. Door onze jarenlange ervaring weten we wat kopers beweegt. Tijdens onze samenwerking mag u van ons inspiratie, activiteit, flair en doortastendheid verwachten. Wij zijn er voor u.

Presentatie

Een goede presentatie is onderscheidend, representatief, stijlvol en doelgroepgericht. Om dit te bereiken werken wij met een ervaren team van professionals. We werken met een styliste en een vaste fotograaf- en videomaker. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken zoals hoogtefotografie; bij buitenopnames zetten we drone in waar kan. Hierdoor wordt uw exclusieve huis in de gehele omgeving getoond. Onze verkoopmakelaars en binnendienst zorgen ervoor dat uw huis wordt aangemeld met een wervende tekst, heldere plattegronden en goede foto’s. Daarnaast maken we een onderscheidende brochure van uw huis. Alles natuurlijk met een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Bezichtiging

Zodra belangstellenden zich melden, plannen we bezichtigingsafspraken in. U ontvangt vooraf van ons bericht over de geplande bezichtiging. Potentiële kopers worden vriendelijk ontvangen en professioneel rondgeleid. Onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd.

Margriet van Oosten - makelaar

“Een huis verkopen is en blijft maatwerk. Het vraagt om ervaring, doorpakken, marketing en een uitgebreid netwerk. Dat netwerk hebben we regionaal en landelijk. Zo vinden we de koper van uw huis.”

Margriet van Oosten - makelaar

Contact
Huis verkopen regio Groningen

Koopovereenkomst

Verkoop- en koopafspraken leggen we vast in de koopovereenkomst. Na de ondertekening zorgen we dat de notaris de leveringsakte kan opstellen. Ook tijdens de eindinspectie en de overdracht bij de notaris staan we u bij.

Wilt u uw huis in Haren, Groningen, Drenthe of op Schiermonnikoog succesvol verkopen? Neem dan contact met ons op. We worden graag uw verkoopmakelaar!

Tarief aankoop én verkoop

Wilt u uw huis verkopen en schakelt u ons tevens in als aankoopmakelaar? Daarvoor hebben we een aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. Kijk ook bij aankoop voor meer informatie over onze dienstverlening als uw aankoopmakelaar.

Vindbaarheid

Uw huis moet vindbaar zijn waar de doelgroep het zoekt én waar degene, die niet wist dat uw huis te koop is, het tóch vindt. De kanalen die we hiervoor inzetten zijn:

Onze eigen website www.ververjetwinters.nl
Realworks Centraal uitwisselingssysteem van alle NVM makelaars
Funda.nl Nederlands druks bezochte huizensite met 36 miljoen bezoekers per maand
Luxevastgoed.nl Landelijk platform met de meest exclusieve, luxe woningen
Nationaalmonumentenplatform.nl Landelijk platform voor monumenten
Social Media Onze eigen Instagram en Facebook accounts met vele volgers
Google Nederlands grootste zoekmachine met marketingadvertentie mogelijkheden
Stille verkoop Netwerk van onze eigen makelaars en zoekersbestand
Matchmaker Pro-actieve werkwijze om collega-makelaars te attenderen op de bij hun ingeschreven relevante zoekers

Naast het online aanbieden van het pand, zijn er andere advertentiemogelijkheden, zoals een advertentie in het Luxe Vastgoed Magazine. Ook brengen we jaarlijks ons eigen Verver Jet Winters Magazine uit welke huis aan huis verspreid wordt in de regio.

Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

Ja, ik wil graag een vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen.

*

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert