FOTOGRAFIE EN STYLING

Dat de presentatie van uw huis onderscheidend, representatief, stijlvol en doelgroep gericht is, is het minste dat u van ons mag verwachten. Om dit doel te bereiken werken wij als team aan de presentatie van uw huis. Dit team is een combinatie van uw eigen makelaar en onze binnendienstmedewerkers, aangevuld met deskundige fotografen, videomaker en styliste. Door met vaste partners te werken weten we van elkaar hoe elk huis zo optimaal mogelijk gepresenteerd kan worden. Een vertrouwde en bewezen succesvolle samenwerking.


JOHAN BOSMA

Johan Bosma, sinds 2010 freelance fotograaf voor Verver Jet Winters Makelaars en eigenaar van Fotostijl. 
Fotostijl producten zijn innovatief en professioneel en ik ben blij  deel uit te mogen maken van de promotionele activiteiten van Verver Jet Winters Makelaars. Ik werk ontzettend graag samen in de professionele zetting van het kantoor en ik geloof dat Fotostijl producten zoals fotografie en videografie hier waarde toevoegen.

Fotostijl vindt z’n oorsprong in de liefde voor fotografie, het betekenisvol vastleggen en vooral waarde toevoegen. Dit kan betekenen vastgoedpromotie, reportages, objectfotografie, portret of gewoon een mooie foto. 10 jaar Fotostijl komt tot uiting in een professioneel product wat voor iedereen benaderbaar moet zijn.

Fotostijl is Johan Bosma (1972) en manifesteert zich vooral in Groningen en omstreken en hanteert graag ‘Qua Patet Orbis

DANIËL JAGER

Mijn naam is Daniel Jager, sinds 2012 freelance foto- en videograaf voor Verver Jet Winters Makelaars en eigenaar van Beeldslag.

Potentiële kopers aanspreken beperkt zich niet het tonen van een huis, maar het presenteren van een beleving. Om daar in te slagen is passie een vereiste.

Die passie is wat mij bindt aan Verver Jet Winters Makelaars, tezamen met de fijne en nauwe samenwerking met het gehele team.

Maayke Glastra

Hi, mijn naam is Maayke Glastra. Als freelance foto- en videograaf voor Fotostijl werk ik met veel plezier samen met Verver Jet Winters. Dankzij mijn achtergrond in interieurstyling en Communicatie denk ik graag met de mensen mee om een woning zo goed mogelijk (online) te presenteren. De details en de laatste puntjes op de ‘i’ kunnen het verschil maken om een woning eruit te laten springen. Naast mijn passie voor foto- en videografie, ben ik ook werkzaam als tekstschrijver. Door het beeld te laten spreken en met een tekst de juiste snaar te raken, hoop ik een beleving over te brengen bij de mensen thuis. Met mijn kennis en liefde voor het vak, enthousiasme en klantvriendelijkheid zie ik een fijne samenwerking met Verver Jet Winters tegemoet.

IRMA HOOGMA

Na de kunstacademie heb ik vijftien jaar op de meubelboulevard gewerkt als styliste.

Nu, zo'n dertien jaar geleden 'trok ik de stoute schoenen aan' en ben op pad gegaan als verkoopstyliste. Het beroep was vrij nieuw en dus lagen er veel kansen.

Dat het zinvol werk is bleek al spoedig. Nooit meer aanrechten vol afwas en slordige bedden.

Hedentendage is verkoopstyling veel meer geworden dan bovenstaande voorbeelden en niet meer weg te denken uit het verkoopproces. Op afspraak kom ik bij de mensen thuis en lopen we samen het hele huis door.

Het streven is altijd: opgeruimd en ruimtelijk. Daarbij waardeer ik vooral dat een huis absoluut zijn eigen identiteit mag behouden. Uniek zijn is prachtig! Gezamenlijk maken we op deze manier het huis helemaal klaar voor de verkoop.


Wilt u meer informatie over de presentatie- en verkoopmogelijkheden van uw huis? Neem dan contact met ons op.

Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie