Komt in verkoop

Kleiwerd Groningen

Prachtig gelegen en zeer ruime vrijstaande villa met garage en besloten tuin. Dit huis heeft maar liefst vijf grote slaapkamers en voldoende opbergruimte. Bovendien zonnepanelen op het dak en daarmee voorbereidt op een duurzame toekomst!

Verlengde Hereweg 179, Groningen

Uitzonderlijke rijksmonumentale Villa op absolute toplocatie aan de Verlengde Hereweg in Groningen.

Villa “De Kloosters” is gebouwd in 1919 – 1921 naar een ontwerp van architect Wittop Koning in de stijl van de Delftse School met invloeden van de Engelse landhuisstijl. Karakteristiek is de vlindervormige plattegrond met een zeer ruim opgezette hal en trappenhuis waar de verschillende woonvertrekken diagonaal omheen zijn gegroepeerd. Het woonoppervlak is ruim 500 m2 en gelegen op een kavel van 3540 m2. De Villa is in 2008 geheel gemoderniseerd met behoud van alle karaktervolle elementen en met veel oog voor detail.

Exclusieve prijssegment.

VERBOUWDE WOONBOERDERIJ

Bijzonder fraai verbouwde woonboerderij op een hele mooie en gewilde locatie in Haren !

De monumentale boerderij oogt aan de buitenzijde bescheiden maar is dusdanig slim en speels verbouwd in 2010 -samen met het vernieuwde bijgebouw- dat er een riante 400 m² woonoppervlak is ontstaan met een hoog afwerkingsniveau.

Hogere prijsklasse.

Zuidveld 12 , Onnen

Unieke jaren 30 boerderij met circa 1,4 hectare eigen grond.
Prachtige locatie op fietsafstand van Groningen, Haren en Zuidlaren.
De markante boerderij is stijlvol en verkeert hoofdzakelijk in originele (goed onderhouden) staat. Ideaal is het eigen grasland dat direct aan de woonboerderij grenst.
In overleg is meer grond te kopen.

Vraagprijs op aanvraag.

Ter Borchlaan 9, Groningen

Op de grens van de bijzonder geliefde wijken De Piccardthof en Ter Borch riant onder architectuur gebouwd herenhuis op prachtige vrije locatie aan de rand van Groningen.
In de directe nabijheid van winkels, scholen en de geliefde recreatie voorzieningen van het Hoornse- en het Paterswoldsemeer en het beschermde natuurgebied de Onlanden.
Het huis is verrassend royaal, verkeert in uitstekende staat en is licht en sfeervol door de speelse en doordachte indeling.

Vraagprijs € 789.000,-- k.k.

Riante villa in het noorden van Drenthe

Riante villa pal aan de heide gelegen in het noorden van Drenthe. Deze woning is aan het einde van de jaren negentig gebouwd en bestaat uit vier woonlagen. De inrichting bestaat uit onder meer zes slaapkamers, drie badkamers, bar in het souterrain en wijnkelder. De ligging is subliem, mede omdat de tuin overgaat in de aangrenzende heide. Prachtig!

Hogere prijsklasse.

Oude Schoolweg 1, Glimmen

Op een uitzonderlijk perceel van bijna 1 hectare gelegen zeer riant Landhuis, het ideale gezinshuis aan de rand van het lommerrijke dorp Glimmen. Dit goed gemoderniseerde huis biedt volop praktische leefruimte op zowel de begane grond als op de verdiepingen, dit in combinatie met een parkachtig aangelegde tuin maakt dit tot een uniek aanbod!

Belangstelling, wij geven u alvast graag een rondleiding of aanvullende informatie.

Hogere prijsklasse.

Rijksstraatweg 63, Glimmen

Op een buitengewoon fraaie locatie gelegen, imposante rietgedekte woonboerderij. De indeling is ruimtelijk opgezet en met zeer veel gevoel voor smaak en detailleringen verbouwd en onderhouden. Bij de verbouw is veel aandacht besteed aan lichtinval, hierdoor zijn de verschillende leef – slaapvertrekken optimaal in het gebruik, gezien de omvang is dubbele bewoning of werken aan huis zeer goed mogelijk. Woonoppervlak is 580 m2.

Belangstelling? Wij vertellen u graag meer of geven u een uitgebreide rondleiding zodat u de ruimten optimaal kunt ervaren!

Hogere prijsklasse

Rijksmonumentale pastorie

Indrukwekkend historisch object in één van de smaakvolle Drentse brinkdorpen op circa 3000 vierkante meter grond, midden in de kern van het dorp.

Rijksstraatweg 379, Haren

Excellent wonen aan de dorpsrand van Haren.

Omgeven door landerijen, weilanden en bos enerzijds en een villa-achtige bebouwing anderzijds is heerlijk wonen hier gegarandeerd! De buitenzijde van dit juweeltje is bescheiden maar binnen wordt u aangenaam verrast. De ruimtes die het hedendaagse wonen vereisen zijn hier ruimschoots aanwezig. Alleen al op de begane grond zijn een sfeervolle zitkamer met serre, t.v. kamer, eetkamer, studeerkamer en woonkeuken aanwezig. Ook functionele ruimten zoals wijnkelder, bijkeuken, garage, schuur, carport mogen zeker niet worden vergeten. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers. Het pand wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met zwembad en biedt prachtige doorkijkjes op zowel de voor- als achterzijde.

Perceel 3045 m²
Woonoppervlak circa 325 m²
Bouwjaar 1932
Prijs op aanvraag; exclusieve segment.

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument het Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering onder voorbehoud eerste kwartaal 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Dit project wordt in collegiale verkoop met Groenhout Makelaardij Zuidlaren aangeboden.

Esweg 33, Eelde

Charmante & gemoderniseerde, rietgedekte, woonboerderij in oude stijl opgetrokken, voorzien van alle hedendaagse comfort en gelegen op een mooi perceel van bijna 2500 m²!

Het pand is, behalve een prettig woonhuis, ook uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken óf als 'kangoeroe-woning' met een semi-zelfstandig inwonende ouder óf kind (twee eigen kamers op de begane grond en eigen toilet/badkamer).

Vraagprijs op aanvraag.

Groningerstraat 49, Midlaren

Buiten wonen, nabij Groningen en Haren in een herenboerderij van ongekende kwaliteit. Kosten nog moeite zijn gespaard om dit uitzonderlijke landhuis de huidige kwaliteit te geven. Uitgangspunt was om een uitstekend geïsoleerde, met hoogwaardige materialen vernieuwde herenboerderij te realiseren. Dit is uitstekend gelukt. Klassieke setting geeft een fantastische en unieke sfeer! Klein Meerwijck wordt aangeboden met circa 1 hectare grond. Meer grond is bespreekbaar.

Prijs op aanvraag; exclusieve segment.

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

... error
Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.