Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Stationsweg 30, Haren

Stijlvolle combinatie van klassiek met modern.
Dit fraaie jaren dertig huis is recentelijk op doordachte wijze uit- en verbouwd. Er is een modern, strak en charmant huis ontstaan met alle luxe en gemakken van nu.
De prachtige moderne woonkeuken is op de magnifieke tuin gericht. De speelse woonkamer is bijzonder ruim, heeft leuke zithoeken en een sfeer verhogende haardpartij.
Op de begane grond is eveneens een slaapkamer met eigen badkamer gesitueerd.

De 1e etage heeft 4 slaapvertrekken en een luxe badkamer voorzien van wastafelmeubel, toilet, douche en separaat ligbad.
De royale master bedroom biedt weids uitzicht over de tuin.

De tuin is bijzonder royaal (1570 m2) en biedt diverse zonneterrassen. Achter in de zonnige tuin zijn bosschages met daarin een ruime houten berging die ook als hobbyruimte dienst kan doen.

Voor uitgebreide informatie over de indeling en de maatvoering bekijkt u de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Luxe, mooi afgewerkt en instapklaar;
- Zeer royale tuin;
- Nabij centrum en alle voorzieningen;
- Geliefde statige en groene straat.

Vraagprijs € 1.189.000,-- k.k.

Stationsweg 14, Haren

Een Villa om in weg te dromen!

Op een prachtige woonlocatie, direct bij het dorpscentrum van Haren staat dit buitengewoon fraaie huis op een opvolger te wachten. Oorspronkelijk gebouwd in1941 en vanaf 2010 getransformeerd tot een uiterst moderne Villa met een oogstrelende “buiten living” en een zeer fijne woonplattegrond op zowel de begane grond als de verdiepingen.

De voorzijde oogt bescheiden en karaktervol, het karakter heeft het huis zeker behouden maar eenmaal binnen voelt het huis direct als de spreekwoordelijke warme jas. De afwerking is tot in detail gedaan, de kleurstellingen zijn actueel en de keuken is een echt blikvanger! Ook werken vanuit huis kan hier uitstekend, de werk – chillkamer zit fijn op de begane grond zodat het contact met de living optimaal blijft.

Het woonhuis is inmiddels verkocht!

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie