Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Sfeervolle woonboerderij in Drenthe!

Op een prachtige landelijke locatie in de zuidelijke helft van Drenthe mogen wij binnenkort deze zeer sfeervolle woonboerderij aanbieden. De woning is van alle gemakken voorzien. Erachter staat een riante schuur met onder meer kantoorruimte en een veranda met buitenkeuken. Het geheel wordt omzoomd door een heerlijke beschutte tuin die overgaat in een natuurtuin met een grote poel.
Aanvullend beschikt dit aanbod ook nog eens over met hout omheind weiland, een paardenbak en een paardenstal.

Hogere prijsklasse.

Vondellaan 14-5 , Haren

Riant appartement nabij het centrum van Haren.

Tegenover het Hendrik de Vries Plantsoen ligt dit buitengewoon riante appartement van 160 m2 op de bovenste woonlaag met een balkon aan de voor- en achterzijde. Het appartement is gelegen op loopafstand van het gezellige dorpscentrum en er zijn uitstekende busverbindingen naar Groningen.

Verkocht.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie