Komt in verkoop

Aalscholver 12, Groningen

Zeer plezierig leefhuis met een gezellige samenkomplek in de intieme living, gelegen in de wijk Piccardthof.
Deze geliefde wijk is prettig groen en bevindt zich circa 10 minuten fietsen vanaf het gezellige centrum van Groningen,

De grote tuin kent diverse zitjes. Door het vele groen aan de achterzijde heeft u een weids uitzicht op de achtergelegen bomen.
De ideaal gesitueerde tuin biedt de hele dag zon- en schaduwplekken.

Vraagprijs € 689.000,-- k.k.

Grootblok 4, Annen

Geheel vrij gelegen woonboerderij.

Vrijheid! Dit vindt u in deze goed onderhouden woonboerderij. De woonboerderij is geheel levensloopbestendig te bewonen en bezit charmante vertrekken. Een professionele kapschuur met aangrenzend een ruimte voorzien van kelder, keuken en gebruiksruimte completeren dit geheel. U heeft ruim 2 hectare eigen grond direct aan de woonboerderij. Groningen en Assen bevinden zich op geen 20 autominuten.

Vraagprijs € 775.000,-- k.k.

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Verlengde Hereweg 179, Groningen

Uitzonderlijke rijksmonumentale Villa op absolute toplocatie aan de Verlengde Hereweg in Groningen.

Villa “De Kloosters” is gebouwd in 1919 – 1921 naar een ontwerp van architect Wittop Koning in de stijl van de Delftse School met invloeden van de Engelse landhuisstijl. Karakteristiek is de vlindervormige plattegrond met een zeer ruim opgezette hal en trappenhuis waar de verschillende woonvertrekken diagonaal omheen zijn gegroepeerd. Het woonoppervlak is ruim 500 m2 en gelegen op een kavel van 3540 m2. De Villa is in 2008 geheel gemoderniseerd met behoud van alle karaktervolle elementen en met veel oog voor detail.

Exclusieve prijssegment.

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument het Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering in 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Dit project wordt in collegiale verkoop met Groenhout Makelaardij Zuidlaren aangeboden.

Groningerstraat 49, Midlaren

Buiten wonen, nabij Groningen en Haren in een herenboerderij van ongekende kwaliteit. Kosten nog moeite zijn gespaard om dit uitzonderlijke landhuis de huidige kwaliteit te geven. Uitgangspunt was om een uitstekend geïsoleerde, met hoogwaardige materialen vernieuwde herenboerderij te realiseren. Dit is uitstekend gelukt. Klassieke setting geeft een fantastische en unieke sfeer! Klein Meerwijck wordt aangeboden met circa 1 hectare grond. Meer grond is bespreekbaar.

Prijs op aanvraag; exclusieve segment.

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.