Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Buitenwonen op zeer interessante plek!

Centraal tussen Assen en Groningen landelijk gelegen charmant woonhuis met grote inpandige schuur, houten schuur/gastenverblijf en recent nieuw gebouwde riante garage met zolderberging. Omliggend een grote tuin, weide en bos. Dit huis biedt alles voor diegene die niet te ver van uiteenlopende voorzieningen toch heerlijk buiten wonen wil.

Vraagprijs op aanvraag.

Vrijstaande woning met weiland en stallen

Grenzend aan prachtige natuurgebieden van Staatsbosbeheer vinden we even buiten Onstwedde een schitterend gelegen woning met schuur en weiland (ruim een hectare grond in totaal). De woning is recent volledig verbouwd en gemoderniseerd waarmee een heerlijke plek om comfortabel van het ontspannende buitenleven te kunnen genieten is gecreëerd. Houdt u van dieren en zou u graag met paarden bij huis willen wonen bijvoorbeeld? Dan is dit plekje meer dan interessant voor u!

Vraagprijs op aanvraag.

Lutkenend 13, Gasselte

Deze stijlvolle goed onderhouden en gerestaureerde woonboerderij uit oorspronkelijk circa 1830 kent vele mogelijkheden:

- Genieten van het fijne landleven met ruimte om u heen in een prettig royale woonboerderij;
- “Buiten” wonen aan de rand van een geliefd Drents dorp met je eigen, goed lopende B&B;
- Fijn wonen met grote tuin (2750 m2) samen met mensen die (extra) zorg behoeven;
- Samen, apart wonen met ouders onder één dak;
- Het buitenleven proeven in combinatie met werken in deze prachtige boerderij;

De woonboerderij is de afgelopen decennia met zorg en kunde verbouwd tot een zeer sfeervol geheel.
Het betreft nu een goed lopende B&B, die veel cliënten betrekt van de nabij gelegen Manege. De ligging aan de rand van het dorp is plezierig. Via het Lutkenend kunt u met de fiets onder de N34 door en bereikt u snel en eenvoudig de prachtige natuur die dit mooie gebied rijk is.

Voor een goed beeld van deze goed verbouwde woonboerderij en van de mogelijkheden bevelen wij u van harte een bezichtiging aan.

Vraagprijs € 675.000,-- k.k.

Boterdiep WZ 58, Zuidwolde

Weergaloos wonen!

Op nog geen 15 minuten fietsen van de stad Groningen vindt u in het geliefde dorpje Zuidwolde dit uitstekend onderhouden, vrijstaande, op royale kavel gesitueerde (2160 m2!) woonhuis met vrijstaande garage/gastenverblijf.
U kijkt vanuit de woonkamer prachtig vrij en weids weg over de aangrenzende landerijen. Zowel van de naast het zwembad gesitueerde veranda alsmede vanaf het zonneterras kunt u genieten van de ondergaande zon. Het verwarmde zwembad is professioneel aangelegd en een sieraad in de tuin.

Het houten huis is uitermate goed geïsoleerd en kent vele leuke verrassingen zoals bijvoorbeeld een gezellige woonkeuken en prachtig gesitueerde biljartkamer die ook als slaapkamer op de begane grond dienst zou kunnen doen.

Via de centrale hal bereikt u tevens de royale wijnkelder.
De verdieping heeft 4 verzorgde slaapvertrekken en een royale en luxe badkamer.

De garage is eveneens goed geïsoleerd en kan eenvoudig verbouwd worden tot gastenverblijf/kantoor/B&B. De veranda aan de garage is een fantastische plek om van het uitzicht en van het zwembad te genieten.

Vraagprijs € 725.000,-- k.k.

Ruiterweg 1, Schipborg

Wonen met de natuur als buurman en toch in enkele minuten in Zuidlaren. Ook Groningen en Assen zijn in een kwartier te bereiken.

Dit stijlvolle huis ligt aan de poort van het prachtige natuurgebied “het Stroomdal van de Drentsche Aa”. Bij het huis behoort een royaal bosperceel van circa 3,5 hectare.

Op de hoofdkavel is naast het mooie en markante, rietgedekte huis eveneens een dubbele garage met daarboven een gastenverblijf gesitueerd. Vanuit de sfeervolle woonkamer met erkers en open haard kijkt u vrij uit over de zorgvuldig aangelegde, royale tuin. Er is een fijn op de zon gesitueerd zwembad aanwezig alsmede een tuinhuisje.

Vraagprijs € 789.000,-- k.k.

Woonboerderij in buitengebied van Roden

In het buitengebied bij het Drentse Roden ligt deze goed onderhouden en knusse woonboerderij. Vrijheid, prachtige vergezichten en privacy zijn voorbeelden van kenmerken die horen bij dit plekje. Het perceel kent met ruim twee hectare een mooie maat en biedt mogelijkheden voor het houden paarden of andere dieren bij huis.

Prijs op aanvraag.

Asserstraat 27, Vries

Verzorgde en charmante, vrijstaande woonboerderij die uitstekend dienst kan doen als semi bungalow, met prachtige geïsoleerde garage voor 3 auto’s.

Een zeer prettig huis om te bewonen!
Een volledige woonplattegrond op de begane grond met op de etage een leuke gasten-/kinderkamer met bedstede en met eigen douche gelegenheid.

De royale kavel (1700 m2) staat garant voor zon en optimale privacy.
De grote garage met 31 zonnepanelen is ideaal voor ruimte vragende hobby’s en voor 3 auto’s.
Vries is een gewild dorp met goede faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.
In Assen bent u in 5 minuten, Groningen is 20 autominuten verwijderd.

Vraagprijs € 485.000,-- k.k.

Heideweg 7, Noordwijk Gn

Op een sublieme plek tussen Groningen en Drachten gelegen modern Landhuis op een perceel van ruim 1,6 hectare.

Het landhuis is traditioneel gebouwd in 2005 waarbij de architect voor een gesloten voorgevel en een zeer open achtergevel heeft gekozen, bovendien is het levensloopbestendig met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Achter dit fijne leefhuis zijn nog een tweetal grote schuren van 90 en 55 m2.

Vraagprijs op aanvraag.

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument het Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering in 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Dit project wordt in collegiale verkoop met Groenhout Makelaardij Zuidlaren aangeboden.

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie