Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Stationsweg 82, Zuidlaren

Grandeur en kwaliteit!

Op één van de mooiste plekjes nabij het geliefde dorpshart van Zuidlaren vindt u dit voortreffelijke klassieke landhuis.
De uitstraling, de afwerking, de liefelijke tuin en tuinkas en de prachtige sfeer in dit uitstekend gerenoveerde huis zullen u plezieren!

Vraagprijs € 989.000,-- k.k.

Phebensstraat 4-f, Groningen

Living on top of Groningen!

Uniek penthouse met maximale privacy in het centrum van Groningen. Vanaf het magistrale terras kunt u genieten van het uitzicht op bijvoorbeeld de statige Ubbo Emmiussingel, de Martinitoren en de verdere sky-line van Groningen.

Via de lift komt u bij het penthouse van het gebouw. Naast de living en woonkeuken zijn er nog drie (slaap)kamers, waarvan er één in gebruik is als kantoor. Voor gasten is er een aparte badkamer aanwezig. De master bedroom heeft een eigen badkamer met bad, douche en toilet. De sfeervolle woonkamer beschikt over een open haard en gaat over in de woonkeuken met kookeiland. Het riante en luxe dakterras is vanuit zowel de woonkamer als de keuken te bereiken. Overige ruimtes, waaronder de wasruimte en berging, maken de woning compleet.

Bijzonderheden:
- De woonoppervlakte van het penthouse bedraagt circa 152 m²;
- het dakterras is circa 140 m² groot;
- het penthouse heeft een natuurstenen vloer en is volledig voorzien van vloerverwarming.

Hogere prijsklasse

Paardenobject regio Veendam.

Interessant paardenobject bestaande uit zeer riante boerderij (woonhuis met inpandige schuur), twee loodsen met onder meer diverse paardenstallen en binnenbak, buitenrijbaan, paddock en weiland. Totale oppervlakte ruim 1 hectare (meer land is mogelijk bij te kopen).

Regio: Veendam.

Prijs en meer informatie op aanvraag.

Lutkenend 13, Gasselte

Deze stijlvolle goed onderhouden en gerestaureerde woonboerderij uit oorspronkelijk circa 1830 kent vele mogelijkheden:

- Genieten van het fijne landleven met ruimte om u heen in een prettig royale woonboerderij;
- “Buiten” wonen aan de rand van een geliefd Drents dorp met je eigen, goed lopende B&B;
- Fijn wonen met grote tuin (2750 m2) samen met mensen die (extra) zorg behoeven;
- Samen, apart wonen met ouders onder één dak;
- Het buitenleven proeven in combinatie met werken in deze prachtige boerderij;

De woonboerderij is de afgelopen decennia met zorg en kunde verbouwd tot een zeer sfeervol geheel.
Het betreft nu een goed lopende B&B, die veel cliënten betrekt van de nabij gelegen Manege. De ligging aan de rand van het dorp is plezierig. Via het Lutkenend kunt u met de fiets onder de N34 door en bereikt u snel en eenvoudig de prachtige natuur die dit mooie gebied rijk is.

Voor een goed beeld van deze goed verbouwde woonboerderij en van de mogelijkheden bevelen wij u van harte een bezichtiging aan.

Vraagprijs € 675.000,-- k.k.

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie