Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Dwarsweg 15, Nijensleek

Er zijn plekken die maar zelden te koop komen, “De Nijenshof” is zo’n plek!

Eigenlijk kun je beter spreken over een kleinschalig landgoed met daarop een prachtige boerderij die het ook mogelijk maakt om gasten te laten genieten van de puurheid van het gebied. Het woonhuis is prettig op de voorzijde en de “Charme Logies” zijn in de voormalige schuur gerealiseerd. Daarnaast is nog een vrijstaand natuurhuisje met een onbelemmerd vrij zicht over de natuur.

Wij komen graag in contact met een kandidaat-koper die ook onbeperkt wil genieten van de plek, de (commerciële-) mogelijkheden en die graag instap klaar wil kopen.

Vraagprijs: hogere prijsklasse.

Stationsweg 14, Haren

Een Villa om in weg te dromen!

Op een prachtige woonlocatie, direct bij het dorpscentrum van Haren staat dit buitengewoon fraaie huis op een opvolger te wachten. Oorspronkelijk gebouwd in1941 en vanaf 2010 getransformeerd tot een uiterst moderne Villa met een oogstrelende “buiten living” en een zeer fijne woonplattegrond op zowel de begane grond als de verdiepingen.

De voorzijde oogt bescheiden en karkatervol, het karakter heeft het huis zeker behouden maar eenmaal binnen voelt het huis direct als de spreekwoordelijke warme jas. De afwerking is tot in detail gedaan, de kleurstellingen zijn actueel en de keuken is een echt blikvanger! Ook werken vanuit huis kan hier uitstekend, de werk – chillkamer zit fijn op de begane grond zodat het contact met de living optimaal blijft.

Het woonhuis is inmiddels verkocht!

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie