Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Hemmenkamp 16, Haren

Prachtig wonen tussen Groningen en Haren in de geliefde wijk Hemmenkamp.

De riet gedekte herenhuizen, de fraaie Engelse uitstraling en de unieke ligging maken deze huizen geliefd en populair. De tuinligging op het westen is heerlijk, tot in de late avonduurtjes kunt u genieten van de zakkende zon. De ligging van het herenhuis is zo uniek omdat u binnen enkele minuten de stad Groningen of Haren in fietst. Met de auto is de A28 snel en eenvoudig te bereiken. Het huis is speels, ruim en bijzonder, beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers.

Vraagprijs: op aanvraag

Vondellaan 14-5 , Haren

Riant appartement nabij het centrum van Haren.

Tegenover het Hendrik de Vries Plantsoen ligt dit buitengewoon riante appartement van 160 m2 op de bovenste woonlaag met een balkon aan de voor- en achterzijde. Het appartement is gelegen op loopafstand van het gezellige dorpscentrum en er zijn uitstekende busverbindingen naar Groningen.

Vraagprijs op aanvraag

Mensingeweersterweg 9, Eenrum

Statig herenhuis gelegen binnen het beschermd dorpsgezicht.

Dit fraaie herenhuis is gebouwd rond 1920 als directeurswoning en heeft de aansprekende naam Linum. De naam verwijst naar de vlasfabriek die ooit verderop gelegen was. Door de gaafheid van het exterieur heeft het een Rijksmonumentale status. Het interieur is deels gewijzigd ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp maar biedt daarmee wel alle comfort van nu!

De woning ligt aan de inkomende straat richting het dorpshart van dit typisch Noord-Groningse wierdendorp Eenrum. Op loopafstand bevinden zich een supermarkt, basisschool met kinderopvang en verschillende sportaccommodaties. Want dat is Eenrum ook: een verrassend levendig en actief dorp.

Met een perceeloppervlakte van 2290 m2 is het huis ook zeer geschikt voor liefhebbers van het buitenleven. Volwassen groen zorgt voor beschutting en daarmee voor optimale privacy. Vanuit deze oase van rust is het maar een dik kwartier rijden naar de stad Groningen. Eenrum beschikt verder over een goede busverbinding met de stad, de nabij gelegen dorpen Baflo en Winsum hebben een treinverbinding.

Kortom een zeer karakteristiek en goed onderhouden Herenhuis op prachtige plek.

Vraagprijs op aanvraag.

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie