Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Hondsruglaan 5, Groningen

Toplocatie in Groningen – Zuid!

Aan een prachtige lommerrijke laan in de geliefde Villabuurt van Groningen – Zuid ligt deze uitzonderlijk ruime BUNGALOW op een heerlijk ruim en besloten perceel van 1484 m2. Bij binnenkomst in de Hondsruglaan valt de verhoogde ligging van dit huis direct op, daarmee doet het recht aan zijn ligging op de “Hondsrug”.

De bungalow is oorspronkelijk gebouwd in 1961 en is door de jaren heen met zorg onderhouden en aanzienlijk vergroot, hiermee komt het woonoppervlak ook uit op ruim 262 m2! Door de centrale ligging is het huis op steenworp afstand van het dorpse Haren gelegen en het bruisende stadscentrum van Groningen. Op loop- en fietsafstand zijn uitstekende scholen, het winkelcentrum van Helpman en Haren, diverse sportvoorzieningen en gezellige restaurantjes.

Uitgebreide brochure is op aanvraag beschikbaar en wij geven u alvast graag een rondleiding.

Hogere prijsklasse, vraagprijs op aanvraag

Hoofdstraat W 65, Winsum

Hoofdstraat W 65 te Winsum

Op een prachtige woonplek in het bekroonde dorp Winsum gelegen Herenhuis. Het huis is net buiten het dorpshart gelegen aan een van de mooiste en oudste straten die het dorp rijk is, prachtige volwassen bomen geven deze plek volop charme en karakter.

Het Herenhuis staat op een groot perceel van 3251 m2, achter het huis is nog een vrijstaand bijgebouw met bovengelegen gastenverblijf. Gezamenlijk is er ruim 300 m2 aan woonoppervlak beschikbaar. Het is een heerlijk familie – gezinshuis door de aanwezige binnen- buitenruimte en bovendien aantrekkelijk gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het terreinstation van Winsum.

Nieuwsgiering, wij vertellen u graag meer of maken direct een afspraak voor een rondleiding.

Vraagprijs € 975.000,-- kosten koper

Stadsweg 79, Garrelsweer

Karakteristiek, zeer solide gebouwd jaren dertig huis.

Uniek object, gelegen aan de oude stadsweg tussen Appingedam en de stad Groningen.

Zijn unieke karakter dankt de woning aan de volledige gedaanteverwisseling die deze de afgelopen jaren heeft ondergaan: een complete metamorfose tot een huis dat als een totaalontwerp gezien kan worden. Modern en comfortabel.

Woonoppervlakte: 85 m2
Inhoud: 385 m3
Perceelgrootte: 146 m2

Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Groningerweg 143, Eelderwolde

BINNENKORT IN VERKOOP • 4 VRIJSTAANDE VILLA’S IN EELDERWOLDE

Wonen in het groen, met de stad en de Hoornseplas als achtertuin én het Paterswoldsemeer nabij.

Binnenkort starten wij met de verkoop van vier villa’s in Eelderwolde. De villa’s hebben één woonoppervlakte vanaf ca.250m2 en zijn gelegen op riante kavels van gemiddeld 2.000m2.
Met recht royaal wonen in een mooie landelijke omgeving.
Project in het hogere segment.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, meld je dan aan via info@ververjetwinters.nl #nieuwbouw #groningen #uitzonderlijkwonen #binnenkorttekoop #komtinverkoop

Aan afbeeldingen en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Hogere prijsklasse

"Landgoed' ten westen van de stad Groningen. Fietsafstand maar tegelijkertijd geheel buiten gelegen. Via een lange oprijlaan is het vrijstaande landhuis te bereiken, omringd door eigen bos en weide met de typische Groningse vergezichten. In 2007 zeer grondig gerenoveerd.

Hogere prijsklasse.

Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie