Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Hoofdstraat 23, Leens

Monumentaal herenhuis met mogelijkheid voor praktijkruimte.

Woonoppervlakte 385 m2
Kaveloppervlakte 1965 m2

Vraagprijs: € 650.000,-- k.k.

Riante woonboerderij in Noord Drenthe

In het noorden van Drenthe, aan de rand van Zuidlaren, ligt deze tien jaar geleden verbouwde woonboerderij. De volledige boerderij is omgetoverd tot woonruimte waardoor een riante oppervlakte van maar liefst 475 vierkante meter is ontstaan. Wat een mogelijkheden voor bijvoorbeeld een groot (samengesteld) gezin en/of thuiswerken!
Achter de boerderij staat een zeer ruime schuur, nu nog bestaande uit diverse compartimenten. Multifunctioneel! Bovendien zien we achter de schuur een verrassing in de vorm van een groot stuk grond (totale kavel ruim 5.250 vierkante meter). Misschien wilt u dieren bij huis houden? Hier kan het.

Neemt u voor aanvullende informatie contact op met ons kantoor.

Prijs op aanvraag (hogere prijsklasse).

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie