Komt in verkoop

Lieverseweg 11, Peize

Volstrekt in harmonie!

Moderne architectuur en een authentiek karakter gaan hand in hand in deze werkelijk uniek ver-/nieuwbouwde woonboerderij.

Kosten nog moeite zijn gespaard om modern comfort aan dit echte landleven gevoel te koppelen.
Op nog geen 15 minuten van de stad Groningen ervaart u rust en ruimte in deze fantastische woonboerderij.

Prijs op aanvraag: exclusieve segment.

Rijksstraatweg 379, Haren

Excellent wonen aan de dorpsrand van Haren.

Omgeven door landerijen, weilanden en bos enerzijds en een villa-achtige bebouwing anderzijds is heerlijk wonen hier gegarandeerd! De buitenzijde van dit juweeltje is bescheiden maar binnen wordt u aangenaam verrast. De ruimtes die het hedendaagse wonen vereisen zijn hier ruimschoots aanwezig. Alleen al op de begane grond zijn een sfeervolle zitkamer met serre, t.v. kamer, eetkamer, studeerkamer en woonkeuken aanwezig. Ook functionele ruimten zoals wijnkelder, bijkeuken, garage, schuur, carport mogen zeker niet worden vergeten. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers. Het pand wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met zwembad en biedt prachtige doorkijkjes op zowel de voor- als achterzijde.

Perceel 3045 m²
Woonoppervlak circa 325 m²
Bouwjaar 1932
Prijs op aanvraag; exclusieve segment.

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument de Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering onder voorbehoud eerste kwartaal 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Reitdiepskade 1001, Groningen

Goed onderhouden en totaal gemoderniseerd woonschip "Jozephina" met een prachtige en unieke, geheel vrije ligplaats in het Reitdiep, vlak om de hoek bij de Hoge en Lage der A en tegenover het Noorderplantsoen.

In 2007 is het schip totaal gestript en daarna professioneel geconserveerd, geïsoleerd, opnieuw ingedeeld en gemoderniseerd. Werkelijk een pareltje van een schip op een unieke en rustige locatie aan de rand van de binnenstad en nabij het Noorderplantsoen. Goede P-mogelijkheid voor de deur.

Vraagprijs op aanvraag.

Esweg 33, Eelde

Charmante & gemoderniseerde, rietgedekte, woonboerderij in oude stijl opgetrokken, voorzien van alle hedendaagse comfort en gelegen op een mooi perceel van bijna 2500 m²!

Het pand is, behalve een prettig woonhuis, ook uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken óf als 'kangoeroe-woning' met een semi-zelfstandig inwonende ouder óf kind (twee eigen kamers op de begane grond en eigen toilet/badkamer).

Vraagprijs op aanvraag.

Grotestraat 54-58, Bedum

Volstrekt uniek herenhuis in het hart van Bedum, gelegen tussen de “schaive” toren en de RK - kerk.

De Grotestraat 54 is een aansprekend herenhuis met veel leefruimte, hoge plafonds en een geheel eigen indeling.

De Grotestraat 58 is een leuk verbouwd schippershuis met prettige indeling en een fraai en vrij uitzicht op de achterzijde. De combinatie van beide huizen maakt het mogelijk om hier generatiebestendig te wonen of wellicht wonen – werken te combineren.

Vraagprijs Grotestraat 54 is € 389.000,-- k.k.
Vraagprijs Grotestraat 58 is € 145.000,-- k.k.

Saaksumborg 26, Groningen

Uitzonderlijke designvilla in Klein Martijn.

Op een locatie met volop privacy en rust maar toch in de stad gelegen vrijstaande villa. Ontworpen door Karelse van der Meer architecten met veel aandacht voor detaillering en zicht- en lichtlijnen, waardoor een uitzonderlijke licht en ruimtelijk interieur is gerealiseerd.

De villa is gelegen op een perceel van 804 m2 dat volledig omsloten is door beukenhagen die als voorgeschreven erfafscheiding het rustige beeld van deze stille wijk bepalen. De tuin is aangelegd naar ontwerp van Dick Beijer en sluit prachtig aan op het strakke ontwerp van het huis. Zonnig ruim terras (60 m2) op het zuidwesten en fruit uit eigen tuin.

Vraagprijs op aanvraag.

Groningerstraat 49, Midlaren

Buiten wonen, nabij Groningen en Haren in een herenboerderij van ongekende kwaliteit. Kosten nog moeite zijn gespaard om dit uitzonderlijke landhuis de huidige kwaliteit te geven. Uitgangspunt was om een uitstekend geïsoleerde, met hoogwaardige materialen vernieuwde herenboerderij te realiseren. Dit is uitstekend gelukt. Klassieke setting geeft een fantastische en unieke sfeer! Klein Meerwijck wordt aangeboden met circa 1 hectare grond. Meer grond is bespreekbaar.

Prijs op aanvraag; exclusieve segment.

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.