Komt in verkoop

Zandherenlaan 17, Rolde

Een uitermate sfeervol en verrassend ruim gezinshuis!

Deze goed onderhouden, vrijstaande woning biedt alles dat een prettig gezinshuis tot een thuis maakt.
Het uitstekend geoutilleerde dorp Rolde is gunstig gelegen ten opzichte van Assen (nog geen 10 minuten) en Groningen (circa 20 minuten). Vanuit Rolde kunt u uren recreëren in de uitgebreide natuur rondom dit geliefde dorp.

Prijs op aanvraag.

Langeloërweg 58, Norg

Onder architectuur verbouwd, vrijstaand woonhuis met royale tuin en bosperceel tezamen circa 13.000 m². Het huis beschikt over 160 m² woonoppervlakte en drie slaapkamers waarvan één op de begane grond met eigen complete badkamer.

Vraagprijs € 619.000,-- k.k.

Rijksstraatweg 35, Haren

Tussen Groningen – zuid en Haren – centrum gelegen vrijstaand Herenhuis met een weids en landelijk uitzicht over de landerijen op de achterzijde.
Dit gezellige huis heeft een verrassende en ruime indeling en een dubbele garage op de achterzijde. Bovendien is gelegen op een perceel van ruim 900 m2 wat bijzonder te noemen is voor deze locatie.

Vraagprijs op aanvraag.

Ubbo Emmiussingel 33, Groningen

Een parel van een herenhuis!

Dit monumentale herenhuis met besloten stadstuin met achterom ligt aan de voorname Ubbo Emmiussingel aan de zuidzijde van het stadscentrum binnen de diepenring, schuin tegenover het Groninger Museum en op loopafstand van de binnenstad en het station.
Het huis is gebouwd eind 19de eeuw en is rond de jaren heen grondig verbouwd, hierdoor is een uitzonderlijk ruim huis ontstaan met circa 450 m² woonoppervlak. De indeling maakt het mogelijk om wonen – werken te combineren.

Vraagprijs: op aanvraag

't Harde 5, Haren

Op een gunstige plek, niet ver van het dorpscentrum gelegen riante bungalow met dubbele garage op een perceel van 1225 m². Deze bungalow is met veel aandacht voor detail op een fraaie wijze vergroot en gemoderniseerd, hierdoor is een uiterst prettige woonplattegrond ontstaan met 208 m² woonoppervlak en 47 m² aan berging-garage.

Naast de ruime living en semi open keuken zijn er 4 (slaap-)kamers, de living en tuin met verschillende terrassen is op het zuiden georiënteerd.

Vraagprijs: op aanvraag

Recreatievilla aan Zuidlaardermeer

Interessante recreatievilla met drie slaapkamers en botenhuis aan het Zuidlaardermeer!

Woonboerderij in omgeving Roden

Grote woonboerderij met ruim 1,7 hectare land, geschikt voor wonen met bijvoorbeeld paarden bij huis!

Prijs op aanvraag.

Schoolstraat 3, Drouwen

Subliem gemoderniseerde “leef-boerderij” op prominente plek in de kom van het gezellige Hondsrugdorp Drouwen. De oude sfeer met het comfort van nu, geeft het beste de sfeer van deze woonboerderij weer die in 2010 is gemoderniseerd. De indeling is buitengewoon prettig met de royale living, woonkeuken, werkkamer en 4 slaapkamers op de begane grond.

De woonboerderij is gelegen op een perceel van ruim 7700 m2 hetgeen uniek is voor de locatie in de kom van het dorp, naast de boerderij zijn ook nog een tweetal grote schuren die mogelijkheden bieden voor hobby’s of het houden van dieren in combinatie met het grote weiland aan de voorzijde van de boerderij.
Belangstelling? Wij geven u graag extra informatie of een uitgebreide rondleiding.

Vraagprijs op aanvraag

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument het Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering in 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Dit project wordt in collegiale verkoop met Groenhout Makelaardij Zuidlaren aangeboden.

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.