Komt in verkoop

Bekijk hier een selectie van huizen die binnenkort in verkoop komen

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren, Drenthe en Schiermonnikoog nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Ubbo Emmiussingel 51, Groningen

Een huis op stand”

Dit kan met recht worden gezegd over dit zeer bijzondere Herenhuis met achtergelegen Tuinhuis. Het Herenhuis is gesitueerd in de nagenoeg gesloten noordelijke gevelwand van de Ubbo Emmiussingel en heeft zijn oorsprong in 1882. De bouwstijl is eclectisch met classicistische elementen en decoraties uit de Art Nouveau stijl. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit unieke huis een “rijksmonument” betreft.

Bij aankomst aan de Ubbo Emmiussingel valt het oog ook direct op dit Herenhuis. De markante oude kleurstelling en de bijzondere symmetrie in de voorgevel vallen direct op waarbij de erker op de eerste verdieping met “wuif – balkon” op de tweede verdieping een fraaie onderbreking vormt in de statige gevel.

De ligging van het huis is aan het rustige deel van de Ubbo Emmiussingel, feitelijk komt hier alleen wat bestemmingsverkeer langs. Een ligging binnen de diepenring staat garant voor de aanwezigheid op loopafstand van alle voorzieningen die de gezellige stad Groningen biedt! Het spraakmakende Groninger Museum met daarbij de museumbrug ligt aan de overzijde en openbaar vervoer is direct binnen handbereik.

Met een woonoppervlak van 530 m2 biedt het pand naast exclusief wonen ook prima mogelijkheden om wonen – werken te combineren op deze goed bereikbare plek in de binnenstad. De huidige eigenaren hebben kosten noch moeite gespaard om het Herenhuis weer de volledige grandeur te geven die het verdiende na ruim veertig jaar als kantoor in gebruik te zijn geweest. Zowel binnen als buiten, waaronder de tuin, zijn volledig onderhanden genomen en klaar om doorgegeven te worden aan een nieuwe “rentmeester” die ook volop wil genieten van dit karakteristieke bezit.

Vraagprijs op aanvraag.

Stadsweg 79, Garrelsweer

Karakteristiek, zeer solide gebouwd jaren dertig huis.

Uniek object, gelegen aan de oude stadsweg tussen Appingedam en de stad Groningen.

Zijn unieke karakter dankt de woning aan de volledige gedaanteverwisseling die deze de afgelopen jaren heeft ondergaan: een complete metamorfose tot een huis dat als een totaalontwerp gezien kan worden. Modern en comfortabel.

Woonoppervlakte: 85 m2
Inhoud: 385 m3
Perceelgrootte: 146 m2

Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

"Landgoed' ten westen van de stad Groningen. Fietsafstand maar tegelijkertijd geheel buiten gelegen. Via een lange oprijlaan is het vrijstaande landhuis te bereiken, omringd door eigen bos en weide met de typische Groningse vergezichten. In 2007 zeer grondig gerenoveerd.

Hogere prijsklasse.

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert