Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

“Vrij maar niet afgelegen.” In de gewaardeerde zuidwestelijke hoek van Drenthe mogen wij deze wel zeer charmante woonboerderij met prachtig bijgebouw aanbieden. Het geheel staat er verzorgd bij en ademt een heerlijk, haast permanent vakantieachtig gevoel. De vergezichten over de achterliggende landerijen vervelen nooit en de omgeving wordt overheerst door natuur met daarin aansprekende, typisch Drentse dorpjes.

Het woonhuis bestaat uit een comfortabel leefgedeelte op de begane grond inclusief een slaapkamer met badkamer. Op de etage zijn twee vertrekken, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde (met balkon en schitterend uitzicht).
Het bijgebouw is een aangename verrassing; kantoor/atelier/logeerruimte, u mag het zeggen. Er is reeds een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder een garage, een berging met trap naar een bergzolder en niet te vergeten een fantastisch grote, te verwarmen kelder met een perfect klimaat voor bijvoorbeeld uw wijncollectie.

Het geheel wordt verkocht met iets meer dan 2,6 hectare aaneengesloten eigen grond waarmee u desgewenst uw paarden, schapen of Schotse hooglanders mee kunt nemen.

Bestemming perceel met opstallen: wonen.
Overige grond: agrarisch.

Dit huis komt naar inschatting aan het einde van 2021 beschikbaar voor eigendomsoverdracht.

Prijs op aanvraag.
Verkopend makelaar: Peter Deddens

Vondellaan 14-5 , Haren

Riant appartement nabij het centrum van Haren.

Tegenover het Hendrik de Vries Plantsoen ligt dit buitengewoon riante appartement van 160 m2 op de bovenste woonlaag met een balkon aan de voor- en achterzijde. Het appartement is gelegen op loopafstand van het gezellige dorpscentrum en er zijn uitstekende busverbindingen naar Groningen.

Vraagprijs op aanvraag

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie