Komt in verkoop

Rijksstraatweg 267-c, Haren

Op een fantastische woonlocatie gelegen zeer markante zuidwestelijke helft van een dubbel Herenhuis op een mooie kinderrijke plek aan de Rijksstraatweg.

Dit heerlijk ruime woonhuis heeft een prachtige uitstraling door o.a. de vele glas in loodramen, zijn diepe voor- en achtertuin, moderne inrichting, 5 slaapkamers en een leuke tuinkamer.

Kortom het ideale gezinshuis nabij de dorpskom van Haren.

Vraagprijs op aanvraag.

Nesciolaan 124, Haren

Luxe penthouse in Haren in het gewilde appartementencomplex Koningin Emma nabij de gezellige dorpskern van Haren.

Met maar liefst 177m2 woonoppervlak en 87m2 buitenterras heeft u een topuitzicht over de landerijen.
Binnen is de indeling en de lichtinval zeer prettig. Bijzonderheden zijn de twee badkamers, de dubbele parkeergarage en de zeer riante berging.

Prijs op aanvraag.

Cunera van Wahrenlaan 13, Eelderwolde

Perfecte, helft van een dubbel woonhuis op zeer gewilde locatie.

Dit verzorgde huis ligt in de populaire woonwijk Ter Borch.
Deze ruim opgezette wijk biedt het beste van twee werelden, namelijk het beschermde natuur- en recreatiegebied de Onlanden “om de hoek” en het centrum van de gezellige stad Groningen op 10 fietsminuten.
Ook zijn het Paterswoldemeer en de Hoornse Plas in de directe nabijheid aanwezig.
Het verzorgde huis is prettig ruim en heeft een ruime en zonnige tuin.
Het dak van dit uitstekend geïsoleerde huis is verrijkt met zonnepanelen.

Vraagprijs op aanvraag.

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Volledig modern verbouwde boerderij

Deze in 2009 zeer grondig verbouwde boerderij heeft een originele uitstraling van buiten en een aansprekende moderne inrichting binnen. Een zeer comfortabele combinatie tussen beide werelden. Een mooie kavel van ruim 3.500 m² biedt rust en privacy. Het riante bijgebouw met veranda biedt ruimte aan meerdere auto's en kantoor- of bijvoorbeeld extra leefruimte.

Prijs : op aanvraag (hogere prijsklasse)

Verlengde Hereweg 179, Groningen

Uitzonderlijke rijksmonumentale Villa op absolute toplocatie aan de Verlengde Hereweg in Groningen.

Villa “De Kloosters” is gebouwd in 1919 – 1921 naar een ontwerp van architect Wittop Koning in de stijl van de Delftse School met invloeden van de Engelse landhuisstijl. Karakteristiek is de vlindervormige plattegrond met een zeer ruim opgezette hal en trappenhuis waar de verschillende woonvertrekken diagonaal omheen zijn gegroepeerd. Het woonoppervlak is ruim 500 m2 en gelegen op een kavel van 3540 m2. De Villa is in 2008 geheel gemoderniseerd met behoud van alle karaktervolle elementen en met veel oog voor detail.

Exclusieve prijssegment.

Ter Borchlaan 9, Groningen

Op de grens van de bijzonder geliefde wijken De Piccardthof en Ter Borch riant onder architectuur gebouwd herenhuis op prachtige vrije locatie aan de rand van Groningen.
In de directe nabijheid van winkels, scholen en de geliefde recreatie voorzieningen van het Hoornse- en het Paterswoldsemeer en het beschermde natuurgebied de Onlanden.
Het huis is verrassend royaal, verkeert in uitstekende staat en is licht en sfeervol door de speelse en doordachte indeling.

Vraagprijs € 789.000,-- k.k.

Oude Schoolweg 1, Glimmen

Op een uitzonderlijk perceel van bijna 1 hectare gelegen zeer riant Landhuis, het ideale gezinshuis aan de rand van het lommerrijke dorp Glimmen. Dit goed gemoderniseerde huis biedt volop praktische leefruimte op zowel de begane grond als op de verdiepingen, dit in combinatie met een parkachtig aangelegde tuin maakt dit tot een uniek aanbod!

Belangstelling, wij geven u alvast graag een rondleiding of aanvullende informatie.

Hogere prijsklasse.

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument het Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering in 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Dit project wordt in collegiale verkoop met Groenhout Makelaardij Zuidlaren aangeboden.

Groningerstraat 49, Midlaren

Buiten wonen, nabij Groningen en Haren in een herenboerderij van ongekende kwaliteit. Kosten nog moeite zijn gespaard om dit uitzonderlijke landhuis de huidige kwaliteit te geven. Uitgangspunt was om een uitstekend geïsoleerde, met hoogwaardige materialen vernieuwde herenboerderij te realiseren. Dit is uitstekend gelukt. Klassieke setting geeft een fantastische en unieke sfeer! Klein Meerwijck wordt aangeboden met circa 1 hectare grond. Meer grond is bespreekbaar.

Prijs op aanvraag; exclusieve segment.

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.