Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Vrijstaand woonhuis in Glimmen. Verscholen achter groen en met fenomenaal uitzicht op achtergelegen landerijen. Aangebouwde garage, vrijstaand (te verwarmen) bijgebouw met kelder en fraaie kavel van ruim 1.300 vierkante meter. Dit huis leent zich voor uitbreiding/renovatie, hiertoe is al een aanzet gedaan. Plannen zijn uiteraard in te zien.

Prijs op aanvraag.

Stadsweg 79, Garrelsweer

Karakteristiek, zeer solide gebouwd jaren dertig huis.

Uniek object, gelegen aan de oude stadsweg tussen Appingedam en de stad Groningen.

Zijn unieke karakter dankt de woning aan de volledige gedaanteverwisseling die deze de afgelopen jaren heeft ondergaan: een complete metamorfose tot een huis dat als een totaalontwerp gezien kan worden. Modern en comfortabel.

Woonoppervlakte: 85 m2
Inhoud: 385 m3
Perceelgrootte: 146 m2

Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Groningerweg 143, Eelderwolde

BINNENKORT IN VERKOOP • 4 VRIJSTAANDE VILLA’S IN EELDERWOLDE

Wonen in het groen, met de stad en de Hoornseplas als achtertuin én het Paterswoldsemeer nabij.

Binnenkort starten wij met de verkoop van vier villa’s in Eelderwolde. De villa’s hebben één woonoppervlakte vanaf ca.250m2 en zijn gelegen op riante kavels van gemiddeld 2.000m2.
Met recht royaal wonen in een mooie landelijke omgeving.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, meld je dan aan via info@ververjetwinters.nl #nieuwbouw #groningen #uitzonderlijkwonen #binnenkorttekoop #komtinverkoop

Aan afbeeldingen en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Hogere prijsklasse

"Landgoed' ten westen van de stad Groningen. Fietsafstand maar tegelijkertijd geheel buiten gelegen. Via een lange oprijlaan is het vrijstaande landhuis te bereiken, omringd door eigen bos en weide met de typische Groningse vergezichten. In 2007 zeer grondig gerenoveerd.

Hogere prijsklasse.

Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie