Komt in verkoop

Binnenkort te koop in Groningen, Haren en Drenthe

Hier vindt u een selectie van onze huizen, woonboerderijen, villa’s, monumenten en appartementen die binnenkort bij ons kantoor in verkoop komen. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor interessante previews. Wilt u weten welke exclusieve huizen in Groningen, Haren en Drenthe nog in verkoop gaan komen, neem dan contact met ons op. Onze makelaars maken graag kennis met u. Kijk voor aanbod stille verkoop ook op: STILLE VERKOOP.

Woonboerderij in buitengebied van Roden

In het buitengebied bij het Drentse Roden ligt deze goed onderhouden en knusse woonboerderij. Vrijheid, prachtige vergezichten en privacy zijn voorbeelden van kenmerken die horen bij dit plekje. Het perceel kent met ruim twee hectare een mooie maat en biedt mogelijkheden voor het houden paarden of andere dieren bij huis.

Prijs op aanvraag.

Asserstraat 27, Vries

Verzorgde en charmante, vrijstaande woonboerderij die uitstekend dienst kan doen als semi bungalow, met prachtige geïsoleerde garage voor 3 auto’s.

Een zeer prettig huis om te bewonen!
Een volledige woonplattegrond op de begane grond met op de etage een leuke gasten-/kinderkamer met bedstede en met eigen douche gelegenheid.

De royale kavel (1700 m2) staat garant voor zon en optimale privacy.
De grote garage met 31 zonnepanelen is ideaal voor ruimte vragende hobby’s en voor 3 auto’s.
Vries is een gewild dorp met goede faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.
In Assen bent u in 5 minuten, Groningen is 20 autominuten verwijderd.

Vraagprijs € 485.000,-- k.k.

Heideweg 7, Noordwijk Gn

Op een sublieme plek tussen Groningen en Drachten gelegen modern Landhuis op een perceel van ruim 1,6 hectare.

Het landhuis is traditioneel gebouwd in 2005 waarbij de architect voor een gesloten voorgevel en een zeer open achtergevel heeft gekozen, bovendien is het levensloopbestendig met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Achter dit fijne leefhuis zijn nog een tweetal grote schuren van 90 en 55 m2.

Vraagprijs op aanvraag.

Grote Zilverreiger 18, Wildervank

Imposante en unieke villa gelegen aan het water in de wijk ‘Langebosch’ in Wildervank.
Hier kunnen de toekomstige bewoners genieten van een vakantiegevoel in eigen tuin. Wat een uitzicht! Wat een plek! Wat een villa!

Cort van der Lindenlaan 5, Groningen

Op schitterende woonlocatie nabij de Coendersborg gelegen zeer exclusieve bungalow met maar liefst 250 m2 woonoppervlak! Op de achterzijde van het perceel is een zeer fraai bijgebouw van 78 m2 en een dubbele garage. De bungalow is gelegen op een perceel van 1384 m2 waarbij de tuin onder strakke architectuur is aangelegd, dit strakke lijnenspel is ook in de binnenzijde van het huis terug te vinden.

De living en eetkamer met aansluitend de keuken zijn op de achterzijde gesitueerd. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers allen met eigen badkamer en een werkkamer.

Wij geven u graag een rondleiding door dit exclusieve huis op formidabele woonplek.

Hogere prijsklasse.

Vooraankondiging verkoop appartementen

Op een werkelijke toplocatie aan het Raadhuisplein van Haren biedt Verver Jet Winters Makelaars i.s.m. Explorius uit Rijssen een prachtig nieuwbouwplan aan. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling maar toch willen we u als mogelijk geïnteresseerde alvast informeren.

Een zeer interessante locatie wordt gecombineerd met een zeer aansprekend ontwerp van appartementen waar gelijkvloers en veilig gewoond kan gaan worden. Het ligt in de lijn van de ontwikkeling om woningen met verschillende formaten en twee of drie slaapkamers te realiseren. Allen met bovengemiddeld veel buitenruimte, een parkeerplaats in de parkeerkelder en ruim voldoende bergruimte.

Prijsindicatie: tussen €400.000,-- en €700.000,-- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze unieke ontwikkeling meldt u zich dan via ons kantoor bij Peter Deddens (RMT).

Noordersanatorium , Zuidlaren

In het Rijksmonument het Blauwe Paviljoen van het voormalig Noordersanatorium in Zuidlaren worden ca. 20 appartementen gerealiseerd. Het gaat zowel om gelijkvloerse appartementen als om maisonnettes, die over twee verdiepingen liggen. Elk appartement wordt uniek waarbij het uitgangspunt is de waarborging van het monumentale karakter van het gebouw.
De appartementen worden ca 120 tot 200 m2 groot. Ook komt er komt een lift in het gebouw. Prijsindicatie vanaf ca. € 325.000 v.o.n. Oplevering in 2019. Heeft u belangstelling voor dit project, vul dan hieronder uw gegevens in.

Dit project wordt in collegiale verkoop met Groenhout Makelaardij Zuidlaren aangeboden.

Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie